Bucură-te de formare și dezvoltare profesională cu Profa de Conta

Author: Alina Petre

Dacă tocmai ai ieșit de pe băncile unei școli de contabilitate și nu știi care este următorul pas pe care trebuie să îl faci, cel mai probabil nu ești 100% pregătit să te arunci într-o aventură profesională. Însă nu-ți face griji pentru că soluția este mai simplă decât ai putea crede, iar Profa de Conta a adaptat-o special nevoilor tale. Vezi cursurile de contabilitate și află cum te pot ajuta acestea să devii un contabil de succes într-un timp foarte scurt.

Descoperă cum te poate ajuta Profa de Conta să obții o carieră în domeniu

Cu siguranță că în profesia ta îți dorești să fii printre cei mai buni și vei reuși dacă aloci suficient timp și dedicare în această direcție. Cursurile de contabilitate sunt dovada faptului că poți deveni profesionist în domeniu fără să fie nevoie să dedici ani de zile învățării. O abordare sistematizată te va ajuta să te familiarizezi rapid cu toate conceptele și informațiile de bază care îți vor fi necesare în practica de zi cu zi. De asemenea, nu te vei limita la teorie, ci vei avea ocazia să experimentezi probleme contabile reale pe care să le rezolvi cu ajutorul mecanismelor învățate. Nu în ultimul rând, Profa de Conta îți oferă o diplomă de participare care va avea o puternică rezonanță la CV-ul tău, plus posibilitatea de angajare în companie ori ajutor în a-ți căuta locul de muncă mult visat.

Ai cinci module distincte la care să te înscrii

Profa de Conta te așteaptă cu 5 module distincte împărțite pe categorii după gradul de dificultate, dar și după subiectul central pe care îl abordează. Așadar sunt disponibile patru module ce vizează contabilitatea financiară și unul privind salarizarea și administrarea de personal. Nu contează nivelul tău actual de pregătire pentru că întreg cursul este conceput în așa fel încât să ofere un punct de start pentru tine. În cazul în care cunoști aspectele de bază și anumite proceduri, poți sări direct la modulul doi, trei sau chiar patru de contabilitate financiară, ori îl poți urma doar pe ultimul. Pe de altă parte, dacă tu consideri că ai nevoie să aprofundezi totul de la început, ai posibilitatea să începi cu primul modul destinat începătorilor și să avansezi treptat până în punctul în care îți dorești să ajungi.

Clasele sunt concepute pentru toate categoriile de cursanți

Fizic sau online, tu decizi cum vei fi prezent la cursuri, astfel încât să poți integra cu ușurință această activitate în programul tău. Indiferent de opțiunea aleasă, vei beneficia de 10 ore de curs împărțite în două zile, astfel încât teoria și practica să se îmbine armonios și eficient. Vei lua contact cu instrumente și metode contabile complexe pe care le vei putea pune în practică de unul singur astfel încât să aplici ceea ce ai învățat. Un test final va determina nivelul de pregătire obținut și te poate ajuta chiar să îți găsești un job imediat. Pentru varianta online, vei primi la final o înregistrare a tuturor lecțiilor, pe care să o poți relua ori de câte ori ai nevoie.

Te bucuri de o ofertă avantajoasă de preț

Investiția în propria dezvoltare este foarte importantă, însă este bine să știi că factorul financiar nu reprezintă o piedică în calea atingerii succesului. Tocmai de aceea Profa de Conta îți propune o ofertă de doar 350 de Euro pentru fiecare modul, bani pe care îi vei recupera imediat ce începi să pui în practică tot ce ai învățat.

Înscrie-te chiar acum la unul dintre cursurile oferite de Profa de Conta și fă un pas important în cariera ta de viitor contabil!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.