Bucuresti, o ecuatie cu mai multe necunoscute! Ce ascund MUNTII de zapada de pe strazi?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

De la ninsoare incoace, Bucurestiul a devenit o ecuatie cu mai multe necunoscute!

Niciodata nu stii ce se mai ascunde sub muntii de zapada asternuti. Ba cate un trotuar pe care ar fi trebuit sa se circule, ba...cu totul si cu totul altceva. Ce-au gasit  reporterii stirilor Kanal D, luand-o la pas prin Capitala?

Or fi bulevardele principale curatate, nimic de zis! Dar cu strazile adiacente, ce ne facem? Pe unde sa mai mearga oamenii sa ia o paine, daca nici macar nu disting care este trotuarul si care strada? Mormane de zapada pe dreapta, mormane de zapada pe stanga iar bucatica mica de carosabil este impartita de masini si de pietoni,

pentru ca bietii trecatorii daca vor sa mearga pe trotuar nu au pe unde merge. Culmea este ca nu doar trotuarele sunt bine "pititie" sub tonele de zapada. Ascunsa bine sub un morman de zapada am gasit… o masina!

Si apoi, inca una! Probabil ca soferii acestor masini inzapezite ar fi vrut sa le scoata la lumina, dar in mod sigur au tras invataminte din patania traita ieri de un tanar care si-a luat amenda pentru ca si-a ajutat o vecina sa-si scoata masina din zapada.
Pentru ca a aruncat mormanele de omat fix in strada.

Pana se hotarasc autoritatile cum o fi mai bine, se pare ca iepurasul n-o sa mai lase cadourile de Paste in ghetute, ci bine ascunse sub muntii de zapada.
##VIDEO100825##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta