Bucurestiul e scaldat in lumina si culoare! Timp de trei zile, Festivalul International al Luminii schimba fata orasului

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Bucuresteni si turistii deoporiva se pot bucura timp de trei zile de o experienta de neuitat.

Festivalul International al Luminii reuneste artisti din mai multe tari, care prezinta lucrari artistice, instalatii si sisteme de iluminare arhitecturala. Daca ati ratat prima zi a festivalului, nu va intristati, mai aveti ocazia de a urmari expozitia-gigant desfasurata in fiecare seara, de la ora 20.30, pe Calea Victoriei- de la Biblioteca Centrala Universitara pana la Piata Natiunilor Unite, pana sambata aceasta.

Calea Victoriei se transforma in Calea Luminii.

Miile de becuri iti atrag privirile la ceas de seara oriunde te-ai uita prin centrul capitalei. Sunt nopti magice pentru fericitii care se bucura de festivalul luminii. Expozitia giganta care imbina lumina cu muzica in aer liber mai poate fi admirata si maine seara. Este prima participare a capitalei noastre la Festivalul International al Lumii.

Urmariti imaginile spectaculoase in clipul urmator:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO136870##