Bucurestiul si 32 de judete, sub cod galben de ploi abundente, ninsori si vant puternic! Afla cat se va mentine vremea rece!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2018, 12:30
video Foto(4)

O avertizare cod galben de ploi, ninsori, vant puternic si temperaturi scazute a intrat in vigoare in aceasta dimineata, de la ora 08:00, pentru Bucuresti si inca 32 de judete.

In special in sud-estul tarii, se va semnala polei. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, mai sustinute in est si sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, precum si la munte, unde rafalele vor depasi 70 km/h, temporar viscolind ninsoarea.
Vremea se va raci accentuat, devenind deosebit de rece pentru aceasta perioada.

Temporar vor fi precipitatii, mai ales sub forma lapovita si ninsoare, in extindere treptata dinspre sud-vest.
In jumatatea de sud a tarii si la munte acestea vor fi in general moderate cantitativ. Se va semnala polei in special in sudul teritoriului, iar vantul va avea unele intensificari. Vremea se va mentine deosebit de rece, mai ales in regiunile extracarpatice. (sursa: ANM)

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.