Bucuria de a face o fapta buna nu are TARIF pentru el! Faceti cunostinta cu soferul de taxi care isi intampina clientii cu zambete si bomboane

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Un taximetrist va asteapta aproape la orice ora cu o bomboana si un zambet! Nu trebuie decat sa va urcati in masina lui si sa porniti la drum!

Veti avea parte de o plimbare de povestit nepotilor! Pe Cristian Roman l-am zarit in apropierea Garii de Nord. Cu o bomboana! Asa incepe o plimbare de poveste prin Capitala! In urma cu vreo 4 ani, Cristian Roman s-a apucat de taximetrie. Nu era tocmai visul sau! Dar, dupa ce alte incercari au esuat, a incercat sa-si indulceasca viata nu doar lui, ci si zecilor de clienti care se plimba cu el in fiecare zi.

Marturie stau gramezile de bomboane din taxi! Asa ca o calatorie cu el se transforma intr-o plimbare ...dulce! Plimbarea nu se rezuma doar la bomboane, muzica buna si discutii placute! Cristian Roman are un obicei de care nu scapa niciun client, indiferent cat s-ar fofila! Are cate o solutie pentru fiecare in parte. Doar aude numele si simte ca-l cunoaste de-o viata.

Asa se face ca soferul Cristian Roman intra, cu fiecare zi care trece, tot mai mult in agenda bucurestenilor care comanda un taxi.

Cand nu este pe traseu, Cristian Roman strange carti pentru copiii de toate varstele, internati la Spitalul Marie Curie din Capitala. Vrea ca, pe langa ceva dulce, sa le ofere si bucuria unei carti. Asa le aduce el zambetul pe buze si-i poarta cu gandul pe culmile povestilor. Nu-l plateste nimeni nici pentru acest proiect caritabil. Pentru Cristian Roman, bucuria de a face o fapta buna nu are tarif!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133662##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.