Bucurie în familia lui Ionuț Cercel! Fiica cea mai mică a artistului a împlinit vârsta de trei ani. Este a doua aniversare la care se simte dorul lui Petrică Cercel: „Să nu cunoști tristețea niciodată”

Editor Web: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2024, 02:35

 Este a doua aniversare la care se simte dorul lui Petrică Cercel 

Sursa: Facebook Ionuț Cercel - colaj Kanal D

Motiv de sărbătoare în familia lui Ionuț Cercel! Fiica lui cea mică, Selena, a împlinit trei anișori.

Ziua Selenei este o etapă importantă din viața regretatului Petrică Cercel spre a deveni o tânără domnișoară ce va aduce doar mândrie în sufletele părinților ei!

Fiica lui Ionuț Cercel a împlinit trei ani

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20316712/1/fiica-lui-ionut-cercel-a-implinit-trei-ani.jpg

Pentru că fiica lor a împlinit trei ani de viață, soția lui Ionuț Cercel a transmis un mesaj emoționant pe Internet. Sabina și Ionuț au devenit părinți la o vârstă fragedă, dar această experiență i-a apropiat mai mult ca niciodată. 

Cuplul are o fetiță și un băiat cu care se înțeleg de minune. Copleșită de emoții, Sabina, soția lui Ionuț Cercel a transmis un mesaj emoționant de ziua fetiței sale, exprimându-și dragostea pe care i-o poartă atât ea, cât și soțul ei.

Citește și: Ce mai face astăzi Ionuț Cercel, la peste un an de la moartea tatălui său, Petrică Cercel. Artistul nu și-a revenit nici în ziua de azi: „Durerea asta va fi veșnic”

„La mulți ani, floarea mea! Îți doresc să ai viața plină de bucurii și să nu cunoști tristețea niciodată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Să te țină Dumnezeu sănătoasă, că de restul se ocupă tati și mami! Te iubesc, Selena mea!”, este mesajul transmis de Sabina, soția lui Ionuț Cercel, pe Instagram.

Ionuț Cercel este încă îndurerat de moartea lui Petrică Cercel

Toată lumea știe că familia Cercel este una unită, și asta se vede cu ochiul liber. Ionuț Cercel, mezinul regretatului Petrică Cercel, spune că tatăl lui este ca un Dumnezeu pentru el și vorbește încă îndurerat, la mai bine de un an de la moartea artistului.

„La mine și la frații mei, tata a fost și va rămâne mai presus de Dumnezeu.(...) Nu știu dacă suntem (n.r.: o familie unită) și n-am vrea s-o spunem noi, dacă vreodată oamenii au decis să spună chestia asta înseamnă că au văzut ei, dinafară, mai bine. Noi nu facem ceva ieșit din comun, adică să pozăm cumva în fața lumii, nu. Noi așa simțim, așa am fost crescuți de tata și de mama.

Așa simțim, sufletește”, a declarat Ionuț Cercel.

Citește și: Ionuț Cercel și Florin Cercel își dedică viața tatălui lor: „Toate melodiile pe care le-am făcut, le-am făcut de focul lui tata”. Băieții lui Petrică Cercel vor să păstreze amintirea tatălui lor vie

Mezinul familiei Cercel a mai precizat și că moartea lui Petrică a fost cel mai rău lucru care li s-a întâmplat.

Chiar și în ziua de azi, încearcă să-și păstreze un zâmbet fals pe buze.

„Nu putea să se întâmple altceva pe lume care să ne afecteze mai tare. Și astăzi încerc s-o spun așa, cu un zâmbet fals, dar asta este”, a mărturisit Ionuț Cercel.