Bucurie in familia presedintelui! Elena Basescu este din nou INSARCINATA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

La nici un an de la nasterea Sofiei Anais, Elena Basescu isi face tatal fericit! Ii va darui presedintelui cel de-al doilea nepotel!

Insarcinata in aproape patru luni, mezina familiei Basescu a aflat si ne-a confirmat ca va fi si mamica de baiat! Elena Basescu este in culmea fericirii! I s-a implinit visul! Va deveni din nou mamica!

Fiica presedintelui tocmai a aflat ca la inceputul anului viitor va avea un baietel. Mezina familiei Basescu dezvaluia inca din primavara ca isi mai doreste un copil si ca dupa alegerile europarlamentare se va dedica intru totul familiei.

Si pentru ca Sofia Anais a fost un bebelus cuminte, Elena si sotul ei, Bogdan Ionescu au decis ca micuta trebuie sa aiba un partener de joaca cat mai repede. Asa ca de anul viitor, Sofia va avea un fratior!

Elena Basescu si Bogdan Ionescu sunt parinti fericiti! Vor avea si fata si baiat! De acum inainte trebuie sa se pregateasca pentru venirea pe lumea a baietelului. Inainte de nasterea Sofiei Anais, cei doi i-au pregatit fetitei o camera de poveste!

Nu se stie inca daca cei doi fratiori vor dormi impreuna sau baietelul va avea si
el o camera pictata special pentru el!
##VIDEO119706##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.