BUCURIE in familia presedintelui Traian Basescu: EBA a adus pe lume o fetita! Vezi PRIMA IMAGINE cu micuta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 01:10

Elena Basescu, fiica cea mica presedintelui Traian Basescu a nascut o fetita, in noaptea de sambata spre duminica (1 septmebrie 2013), la Spitalul Municipal din Bucuresti.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/foto-2fdb92a7eacb597c4db2299b179f1ab3.jpg

Nasterea nu a fost c onform planificarii si a fost declansata de o sangerare pe care fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu ar fi avut-o.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/eeee-39e5ec269fcbda24c592cd2b31382b57.jpg

Evenimentul a avut loc cu circa trei saptamani inainte de termen. Atata mama, cat si bebelusul se simt bine.

Fiica presedintelui a ajuns la Spitalul Universitar din Capitala sambata seara, in jurului orei 22. La ora 3:30, a nascut, prin cezariana, o fetita, de 2, 700 Kg si 47 de cm, care se va numi Sofia.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Elena a fost internata sambata, in cadrul Clinicii de Obstetrica Ginecologie a spitalului, fiind in a 35-a saptamana a sarcinii.

 

Primul copil al Elenei Basescu si, in acelasi timp, primul nepot al presedintelui, a venit pe lume in ziua in care mama implineste un an de la casatorie. Fetita are 2,7 kilograme se simte bine si va purta numele de Sofia Raisa.

Sursa: wowbiz.ro

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.