Bucurie în familia Sterp! Getuța este însărcinată! Sora cea mică a lui Culiță Sterp a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Autor: Diana Ghita

Getuța Sterp este însărcinată 

Sursa: Instagram getasterp

Geta Sterp, sora cea mai mică a cunoscutului artist Culiță Sterp, a anunțat, cu mare bucurie, că este însărcinată cu primul său copil. Bruneta a făcut anunțul în urmă cu doar câteva ore, pe rețelele sociale.

La 27 de ani, Getuța Sterp trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și a ales să împărtășească această veste specială cu fanii săi printr-un videoclip emoționant postat pe Instagram. Clipul a fost gândit cu multă sensibilitate și creativitate, întrucât aduce în prim-plan amintirile copilăriei petrecute la sat, în mijlocul naturii.

Getuța Sterp a anunțat că este însărcinată

Într-un cadru de poveste, sora lui Culiță Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au reușit să surprindă esența unei vieți trăite în armonie cu natura, o viață simplă și autentică,

specifică satului românesc. Geta a mărturisit, în cadrul clipului, că așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va putea strânge bebelușul în brațe.

„Nu-mi găsesc cuvintele când vine vorba de tine. Nu mi le găsesc pentru că uneori stau, mă gândesc și nu îmi vine a crede ce minune mi-a zămislit Dumnezeu în pântece. Iubirea este motivul pentru care Dumnezeu a creat lumea. A pus în noi iubire, să te avem pe tine.

Să știi că aici, pe Pământ, nu vor fi doar zile senine, însă eu te voi învăța să trăiești frumos, să fii un om bun și să te bucuri de lucrurile simple. Pentru că așa vei găsi adevărata fericire. Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi „mama”. În curând, te vom ține în brațe, te vom alinta și îți vom oferi toată dragostea.

Mama și tata”, a spus Getuța Sterp în videoclipul de pe Instagram.

Citește și: Geta Sterp a ajuns la spital: „E umflat, mă doare”. Ce a pățit sora lui Culiță Sterp

Internauții s-au bucurat sincer pentru fericirea lor, întrucât majoritatea au lăsat comentarii pline de căldură: „Ador!!! Dumnezeu să binecuvinteze sarcina ta, să aveți zile senine și liniștite alături de puișorul vostru și Dumnezeu sa vă dăruiască toate cele necesare zi de

zi!!/ Doamne, ce fericită sunt pentru voi! Mi-au dat lacrimile! Să plouă cu binecuvântări divine peste voi!/ Sarcină ușoară!”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Geta Sterp (@getasterp)

Getuța Sterp și Sebastian Crăciunescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Pe lângă faptul că urmează să devină mamă, Geta Sterp se bucură de o relație solidă și fericită alături de Sebastian Crăciunescu. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape șapte ani, iar în 2022 au decis să își unească destinele în fața altarului. Chiar dacă Sebastian este mai tânăr decât sora lui Culiță Sterp, diferența de vârstă nu a fost niciodată un obstacol pentru ei.

Citește și: Culiță Sterp, prins la mijloc între Daniela Iliescu și Mama Geta: „De dragul meu să vă înțelegeți”. Ce înțelegere a făcut artistul cu mama și logodnica lui

„Soțul meu e mai tânăr cu 5 ani decât mine și a venit sa ma ceara la 16 ani. Eu am 27 de ani. Atunci eu aveam în jur de 20, el aproape 16, cam așa ceva. A venit la noi acasă, mama era în curte cu sora mea. Sora mea știa, că vorbise cu el, am fost toți uimiți, vă dați seama… cum să vină cineva la 16 ani să te ceară de nevastă? Sebi e foarte serios. Cred că aveam un an de când tot vorbeam și el îmi zice: „Vreau să ne căsătorim!” ”, declara Getuța Sterp, în urmă cu ceva timp, conform divahair.ro.

Sursă foto/video: Instagram @getasterp

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.