Bucurie mare! Fosta concurenta de la ''Bravo, ai stil'' a NASCUT de Anul Nou! Prima fotografie cu bebelusul

Autor: O.P.
Actualizat: 07 ian 2020, 15:35

Bucurie mare printre fanii ''Bravo, ai stil''. Una dintre cele mai iubite foste concurente a nascut chiar in noaptea de Anul Nou.

Este vorba despre Adela Tecuceanu, una dintre cele mai iubite si apreciate concurente din sezonul 2 ''Bravo, ai stil''. Aceasta a nascut un baietel superb chiar in noaptea dintre ani. 

Adela a postat prima fotografie cu bebelusul ei, spre deliciul fanilor. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIVITATE. Bogdan Vladau si Gina Chirila, primele declaratii despre viitoarea lor postura de parinti! Cei doi vor avea o fetita anul viitor!

Fosta concurenta de la ''Bravo, ai stil'' a NASCUT de Anul Nou

Batalia stilistica se va da, in curand, intre noua tinere ambitioase, cu un background solid in showbiz

Concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt in formula completa,  odata cu anuntarea ultimelor trei tinere care vor participa in show-ul de moda care va fi difuzat, in curand, la Kanal D.

Cele noua aspirante la marele titlu, cu o experienta remarcabila atat in showbiz, cat si pe retele sociale, adevarati trendsetteri in materie de moda, sunt pregatite de show.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.