Bucurie mare în familia celebrei Eda Ece, eroina serialului Prețul fericirii! Îndrăgita actriță este însărcinată și de curând a aflat și sexul bebelușului

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2023, 14:11

Eda Ece, alaturi de sotul ei

Sursa: Instagram Eda Ece

Yildiz din serialul Prețul fericirii trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa! La scurt timp de la căsătorie, celebra actriță Eda Ece a aflat că va deveni mămică!

Eda Ece se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 33 de ani, superba actriță a dovedit un talent desăvârșit și o carismă captivantă în cei cincisprezece ani de activitate pe platourile de filmare. Publicul din România a cunoscut-o încă dina nul 2019, când a jucat în serialul Prețul fericirii, în care a dat viață personajului principal Yildiz, care i-a adus cel mai mare succes din carieră.

Yildiz din serialul Prețul fericirii trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa

Eda Ece s-a născut în anul 1990, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seamă și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini marile idealuri pe plan profesional. În ciuda faptului că își dorea enorm să ajungă o actriță renumită, după absolvirea liceului, părinții săi au îndrumat-o către Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității Bilgi din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes.

Însă treptat a realizat că nu va putea renunța definitiv la marea ei pasiune pentru actorie și s-a înscris la o școală privată de teatru, devenind astfel o actriță cu drepturi depline.

În anul 2002, Eda Ece a debutat pe platourile de filmare ale serialului Mihriban, cu un rol episodic, iar la scurt timp a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în noi proiecte de succes.

Cel mai recent serial de televiziune în care a făcut furori este Prețul fericirii, în care a dat viață personajului principal Yildiz, care i-a adus cea mai mare reușită pe plan profesional de până acum.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, în luna de miere alături de chipeșul ei soț! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Eda Ece în compania soțului ei, Buğrahan Tuncer

Dincolo de carieră strălucită, Eda Ece se consideră o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece anul acesta s-a căsătorit cu alesul inimii sale, faimosul baschetbalist Buğrahan Tuncer. Iar de curând, îndrăgita actrița a anunțat că va deveni mămică și este extrem de încântată că i s-a îndeplinit și acest mare vis. Potrivit presei din Turcia, Eda Ece și soțul ei vor avea o fetiță și așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Eda Ece

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.