Bucurie mare in familia celebrului Burak Ozcivit! Actorul si sotia sa au aflat sexul copilului lor si traiesc cele mai frumoase clipe! Iata primele imagini cu burtica de gravida a actritei Fahriye Evcen!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 nov 2018, 11:44
video Foto(5)

Burak Ozcivit si frumoasa lui sotie, Fahriye Evcen sunt in al noulea cer de cand au aflat ca vor deveni parinti.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au casatorit in vara anului trecut, dupa trei ani de relatie si formeaza de atunci unul dintre cele mai frumoase cupluri din Turcia. Cei doi indragostiti au marturisit inca de anul trecut ca isi doresc enorm sa devina cat mai curand parinti, acesta fiind urmatorul mare vis.

 

 

De curand Burak Ozcivit si sotia sa au confirmat ca visul li s-a indeplinit si sunt in culmea fericirii la gandul ca vor forma o adevarata familie peste doar cateva luni.

Zilele trecute cei doi soti au fost surprinsi in timp ce ieseau din Spitalul American Nisantasi din Istanbul, unde se pare ca sarcina actritei Fahriye Evcen este monitorizata de medici, mergand la controalele periodice. 

 

 

Actrita nu a scapat de curiozitatile jurnalistilor si a fost intrebata cum se simte si daca a luat deja kilograme in plus.

Aceasta nu a ezitat sa le raspunda ca se simte bine atat ea cat si bebelusul lor, ca sarcina decurge normal si ca deocamdata nu s-a ingrasat.

 

 

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au aflat, de curand, ca vor avea un baietel. Cei doi si-au anuntat imediat familiile si au trait la intensitate maxima cel mai fericit moment din viata lor de cuplu.

(sursa: takvim.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

 

Taguri: