Bucurie mare în familia celebrului Burak Ozcivit! Îndrăgitul actor și soția lui au publicat prima imagine cu fiul cel mic, Kerem, care a împlinit un an! Iată cea mai frumoasă și emoționantă imagine

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2024, 18:57

Burak Ozcivit si sotia lui, Fahriye Evcen

Sursa: Instagram Burak Ozcivit

Burak Ozcivit și Fahriyet Evcen au publicat primele imagini cu fiul lor cel mic, Kerem, care a împlinit de curând un an! Cei doi soți au împărtășit bucuria lor imensă fanilor din mediul online! Iată cel mai frumos tablou de familie reunită!

Burak Ozcivit și Fahriyet Evcen se numără printre cele mai reușite și longevive cupluri de actori din Turcia. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Çalıkuşu, în anul 2013, iar la scurtă vreme au devenit un cuplu și dincolo de scenariul jucat.

Burak Ozcivit și Fahriyet Evcen au publicat primele imagini cu fiul lor cel mic, Kerem, care a împlinit de curând un an

După o relație de patru ani, Burak Ozcivit și Fahriyet Evcen au decis să își unească destinele și au organizat în anul 2017 o nuntă superbă, ce s-a desfășurat pe malul Bosforului, într-o locație exclusivistă, unde au avut alături rudele, prieteni și mulți colegi de breaslă. În 2019, cei doi soți au devenit părinții unui băiețel, căruia i-au ales numele Karan.

Citește și: Celebrul Burak Ozcivit, protagonistul serialului Dragoste infinită, revine în forță pe platourile de filmare! Iată în ce producție de excepție va juca îndrăgitul actor și unde va putea fi urmărit

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Chiar dacă ulterior s-au vehiculat în presă zvonuri că Burak și Fahriye s-ar afla în pragul divorțului, la scurt timp, cei doi actori au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară și abia așteaptă să vină pe lume cel de-al

doilea băiețel. Astfel pe 18 ianuarie 2023 a venit pe lume micuțul Kerem, care le-a adus celor doi actori bucurie fără margini și totodată le-a pecetluit căsnicia deoarece de atunci nu s-a mai vehiculat niciun zvon de despărțire.

Citește și: Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, petrecere fabuloasă, cu ocazia zilei sale de naștere! Iată imagini inedite de la fastuosul eveniment desprins parcă din povești

De curând, Burak și soția lui au publicat primele imagini în care și-au făcut apariția alături de cei doi fii ai lor, cu ocazia aniversării micuțului Kerem, care a împlinit un. Dacă până acum cei doi actori au preferat să nu arate deloc înfățișarea fiului lor cel mic, la împlinirea vârstei de un an aceștia au hotărât să le împărtășească fanilor din mediul online bucuria lor imensă. Aceștia au organizat o petrecere de pomina alături de rude pe 18 ianuarie si au ținut sa imortalizeze principalele momente. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.