Bucurie mare în familia Claudiei Puican. Soția lui Armin Nicoară a făcut marele anunț: ”Nu îmi vine să cred”

Author: Diana Bostan

Claudia Puican este în culmea fericirii

Sursa: Instagram- Claudia Puican

Claudia Puican are parte de un succes remarcabil pe plan profesional. Soția lui Armin Nicoară le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea.

Deși își dorește să devină mamă cât mai repede, Claudia Puican nu uită de viața profesională. Soția lui Armin Nicoară a avut parte de un an 2023 reușit pe plan profesional, iar anul 2024 a venit cu noi provocări și cu noi piese. Pe această cale, artista a ținut să le mulțumească fanilor săi pentru toată susținerea.

Claudia Puican se bucură de un succes enorm pe plan profesional

Claudia Puican a fost extrem de fericită în momentul în care a realizat faptul că a atins pragul de aproape 100 de mii de abonați pe canalul ei personal de YouTube, un succes la care nu se aștepta într-un interval atât de scurt.

Conștientă de susținerea și iubirea fanilor săi, artista a primit o surpriză plăcută și neașteptată. În semn de recunoștință și pentru a le răsplăti loialitatea, Claudia și-a asumat o promisiune sinceră pentru anul 2024: să ofere admiratorilor săi o serie de piese și proiecte muzicale care să le satisfacă gusturile și așteptările.

Citește și: Armin Nicoară, pus în fața unei alegeri foarte grele: „Va trebui să o luăm de la zero”. Artistul trebuie să facă două operații în Franța

„Nu îmi vine să cred că mă apropii de 100 de mii de abonați pe YouTube! Sunteți minunați! Vă promit să anul acesta voi posta multe proiecte frumoase pe canalul meu personal! Mulțumesc!”, a

scris Claudia Puican, într-o postare făcută în secțiunea Instastory.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Claudia Puican și Armin Nicoară vor să-și mărească familia

După numeroase eforturi și încercări, Claudia Puican și Armin au ajuns la concluzia că nu pot concepe un copil pe cale naturală. Confruntați cu această realitate, cei doi artiști au hotărât să urmeze calea inseminării artificiale pentru a-și împlini visul de a deveni părinți.

Cu toate detaliile deja stabilite și toate demersurile premergătoare efectuate, procedura este programată să aibă loc chiar în această lună, la Paris, în Franța. Claudia și Armin sunt plini de încredere și speră că această decizie va aduce binecuvântarea lui Dumnezeu sub forma unui copil în viețile lor.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară, planuri mari pentru 2024! Cei doi vor să-și mărească familia în noul an

„Deja se știe că noi nu putem face copil pe cale naturală. Nu mi-e frică de asta, Dumnezeu știe mai bine ce e de făcut. O să fac inseminare, ne-am făcut toate analizele, încercăm”,   a spus soția lui Armin, într-un interviu pentru  WOWnews.

Însă, Claudia este puțin neliniștită, întrucât se gândește, în același timp, și la cariera ei muzicală pe care, chiar dacă va rămâne însărcinată, speră să nu o întrerupă și că va putea să cânte și în timpul sarcinii, așa ca buna ei prietenă Stana Stepanescu.

„Sper să am o sarcină ușoară așa cum o are și Stana, ca să pot să cânt”,   a dezvăluit Claudia Puican.