Bucurie mare în familia lui Florin Salam! Manelistul va fi bunic pentru a treia oară. Care dintre copii îi va oferi un nou nepoțel

Author: Lavinia Medrea

Florin Salam este în culmea fericirii după ce a aflat că fiul lui, Dani Stoian, va fi tătic pentru a doua oară și îi va oferi un al treilea nepoțel.

Florin Salam, unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști, cunoscut ca și „Regele României”, este extrem de fericit după ce a aflat că fiul lui, Dani Stoian, făcut în căsnicia cu regretata Fănica Stoian, va fi tată pentru a doua oară. El este cel care i-a oferit manelistului un al treilea nepoțel, relatează România TV.

Florin Salam va fi bunic pentru a treia oară

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam și al regretatei Fănica Stoian, este la al doilea copil, primul fiind născut când tânărul avea vârsta fragedă de doar 18 ani. Micuțul a fost numit Edan Ştefan, cel de-al doilea prenume fiind în numele mamei sale, Ștefania (Fănica).

Florin Salam mai are un copil cu Fănica Stoian. Este vorba despre Betty Stoian, care este și ea mămică și i-a oferit manelistului un nepoțel.

Acum, Dani este cel care îl va oferi pe al treilea.

Citeste si: Incredibil cât a costat colierul cu diamante pe care Roxana Dobre l-a purtat la nunta cu Florin Salam! Suma este colosală

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De menționat este că Betty Stoian, la fel ca și fratele ei, Dani, a ales pentru băieţelul său numele Ştefan, tot în numele mamei sale decedate.

Numele complet al fiului ei este Matias Ştefan.

Câți copii are, de fapt, Florin Salam

Pe lângă Betty și Dani, copiii din căsnicia cu regretata Fănica Stoian, manelistul mai are trei copii, făcuți cu fostul model Playboy, Roxana Dobre, actuala lui soție.

„Un bunic tânăr și neliniștit”, a spus Florin Salam despre el, atunci când a aflat că va avea un nepoțel, în anul 2018.

Citeste si: Patru angajați de la Poliția Capitalei sunt cercetați disciplinar după ce au fost bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Aceștia riscă și o anchetă penală

Florin Salam se declară un om împlinit în viață: are copii frumoși și talentați, o soție superbă, care îl face fericit și, pe deasupra, este și bunic.

„E frumos în viață să guști din tot ce înseamnă putere.

Pentru mine a fi tata, a fi bunic… am trăit să le văd pe toate. Îmi doresc doar să îmi rămână puterea în continuare”, a spus Florin Salam, acum câțiva ani.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?