Bucurie maximă pentru Faimoși! S-au văzut prin apel video cu prietenii de acasă! Ce vești au primit?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 01:25
Faimoșii s-au văzut prin apel video cu prietenii.
Sursa: Captură KANAL D

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, astfel ei vor primi apeluri video de la prieteni.

Jocul pentru comunicare a fost o adevărată surpriză pentru concurenții de la Survivor România 2021. Faimoșii au câștigat, astfel ei sunt cei care primesc apeluri video de la prieteni.

Citeste si: Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”

Cu cine au vorbit Faimoșii?

Vedetele au învins Războinicii cu scorul de 10-8 și și-au adjudecat premiul fără precedent din Dominicană. Faimoșii sunt fericiți că au ocazia să se revadă cu prietenii de acasă.

Miza jocului de azi a fost incredibilă, ambele echipe și-au dorit această victorie nespus de mult. Însă, Faimoșii sunt cei care se bucură de premiu.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a spus tot ce s-a întâmplat între el și Zanni la Survivor România 2021: „Am îmbătrânit trei ani de nervi. M-am prefăcut că...”

Ștefan a vorbit cu unul dintre prietenii lui. Faimosul i-a mărturisit că se simte bine, însă se luptă cu foamea în Republica Dominicană.

Acesta a reușit să se emoționeze foarte tare după ce a auzit că prietenilor le este dor de el, în special unei tinere pe care o cheamă Alexandra.

Sebastian a vorbit cu doi prieteni, care l-au încurajat să lupte până la capăt și i-au spus că îl așteaptă acasă cu premiul cel mare.

Citeste si: Mama Geta numără orele până va deveni din nou bunică: „Cel mic...” Ce mesaj i-a trimis lui Culiță Sterp?

Mai mult, Sebastian i-a spus prietenului său să-i transmită un mesaj soției lui, acela că e viața lui și că o iubește foarte mult.

Astazi, Faimoșii au reușit să iasă învingători.

Dorința de a afla ce fac persoanele dragi din viața lor i-a motivat atât de tare pe Faimoși, încât aceștia au câștigat jocul de comunicare de la Survivor România 2021. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Diana Bulimar, apariție spectaculoasă! Fosta concurentă de la "Exatlon" a slăbit și a pozat sexy la plajă

Zanni, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor 2021, s-a emoționat extrem de mult atunci când și-a văzut prietenii. Faimosul a rămas fără cuvinte și nu a știut ce să le spună. 

Prietenii i-au transmis că este foarte iubit și susținut de publicul din România, încât a reușit să dea un trend în țară, chiar dacă el este în Repubica Dominicană. 

Raluca a vorbit cu Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al ei. Faimoasa a vrut să știe părerea sinceră a lui Bote cu privire la parcursul ei în competiția Survivor România 2021. 

Citeste si: Ce va face Sorin Puscasu dupa ce Albert Oprea va iesi din competitia Survivor Romania 2021! Fostul Razboinic si-a exprimat clar intentia

Răzvan Botezatu a încurajat-o și i-a spus că nu se aștepta să facă față traseelor dificile din Republica Dominicană, iar pentru el este o femeie puternică. 

Elena a primit apel video de la bunul ei prieten, Petrișor. Acesta i-a transmis că e cea mai bună și că toată lumea de acasă o iubește.

Citeste si: Culita Sterp, nerabdator sa devina tata! Ce a pus-o pe Daniela Iliescu sa faca pentru a naste mai repede

Faimoasa a mărturisit că are o frustrare și că vrea o părere sinceră din partea lui Petrișor. Aceasta a vrut să știe dacă se vede la televizor că s-a îngrășat foarte tare. Tânărul i-a spus să stea liniștită, pentru că toată lumea este alături de ea și a observat că se confruntă cu mici probleme de sănătate.

Citeste si: EXCLUSIV! Laura, iubita lui Sorin Puscasu este insarcinata? "Vrem o fetita, dar..." Ce spune Razboinicul despre nunta?

Faimoșii și Războinicii au fost mai motivați ca niciodată să câștige premiul pus în joc. Comunicarea este cel mai important joc al săptămânii de la Survivor România 2021, fiind singurul mod prin care concurenții pot lua legătura cu persoanele dragi de acasa.  

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.