Bucuriile vin împreună cu reducerile de la Marelbo

Author: Oana Iosif

Ai petrecut mult timp în casă, mai mult decât îți doreai. Dar acest lucru te-a ajutat să te redescoperi și să-ți dai seama că în ritmul agitat al vieții de zi cu zi, ai lăsat pe ultimul loc cel mai important lucru: să trăiești. Să te bucuri de o zi însorită, de o pereche de pantofi colorați, poate chiar de o ceașcă de cafea. Ți se păreau lucruri prea banale pentru a fi luate în seamă. Acum, însă, privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Și te bucură acest lucru. Pentru că nu te mai grăbești. Îți acorzi ție și acorzi familiei tale atenția cuvenită. Iubești mai mult. Visezi mai mult. Și toate acestea, fără grabă.

Marelbo ți-a fost alături încă de la început. Și continuă să o facă. A redus constant prețurile pentru ca tu să-ți permiți pantofii care-ți aduc zâmbetul pe buze. Pentru ca familia ta să poarte încălțăminte de calitate, chiar dacă ieșirile nu mai sunt atât de dese. Momentele revederii sunt aproape. Și e bine să te pregătești din timp. Pregătește pantofiorii copiilor care-și vor îmbrățișa strâns bunicii. Pregătește pantofii și pentru bunicii care vor dori din tot sufletul să poată ține pasul cu cei mici. Pregătește-te pentru momentele de care ți-a fost atâta dor. Nu-i așa că merită?

Pentru aceste momente minunate, Marelbo a pregătit cu multă migală colecția de primăvară. Ce include noua colecție? Culoare, modele confortabile și design atractiv. De la numărul 25 până la numărul 47. Să nu uităm de preț, care este acum mai generos ca niciodată. De ce spunem asta? Pentru că reducerile aplicate vor fi de până la 60% din prețul de producător, așadar, e momentul perfect pentru cumpărături de care să se bucure întreaga familie. Reducerile se aplică în limita stocului disponibil, deci, nu este timp de pierdut. Alege perechile care să-ți înfrumusețeze primăvara și profită de super prețurile de la Marelbo.

Dacă situația curentă te-a transformat într-un client mai precaut, trebuie să știi că produsele beneficiază de toată atenția personalului Marelbo. Încălțămintea comandată este trimisă către tine în cele mai sigure condiții, pentru comenzi online în siguranță. Iar dacă ești adeptul magazinelor fizice și îți place să întorci produsele pe toate părțile, Marelbo deține aproape 60 de magazine în toată țara, astfel că, oriunde te-ai afla, sigur vei găsi unul aproape de tine.

Merită să achiziționezi cele mai frumoase perechi de încălțăminte, pentru toată familia, de la Marelbo, având în vedere că prețurile sunt foarte mici. Dacă intri pe site, poți să vezi reducerile de primăvara la toată încălțămintea și chiar îți poți face o listă de cumpărături. Noi îți recomandăm să comanzi cât mai repede, deoarece așa cum am menționat mai sus, reducerile sunt aplicabile în limita stocurilor disponibile. Nu sta prea mult pe gânduri și alege tot ce îți poftește inima. Dacă visezi o anumită pereche de pantofi, acum este momentul perfect pentru a intra în colecția ta și pentru a-ți ghida pașii zi de zi, indiferent unde ai merge.

Marelbo – din inima Bucovinei, cu grijă pentru tine.