BUG Mafia la 19 ani de la infiintare. Top 15 cele bune piese ale trupei - ASCULTA AICI!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:30

"Facem trupa impreuna?"... aceasta a fost intrebarea pe care si-au pus-o Tataee, Caddillac si Uzzi in urma cu 19 ani, pe data de 12 octombrie 1993.

"Niciunul dintre noi nu a realizat ca rostirea acestei intrebari va trasa liniile vietilor noastre si va contura o mare parte din oamenii care suntem astazi", au scris acestia pe site-ul oficial al trupei BUG Mafia.

 

Numele initial al trupei a fost Black Underground si in afara de Caddillac si Tataee au mai fost si alti doi membri D.D. si Mr. Nobody, care in cele din urma s-au retras din motive personale.

 

"Desi expresii si cuvinte ca "regii hip-hop-ului romanesc", "seniorii" sau "fenomenul" au fost alaturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, tot ce am vrut noi sa facem a fost sa punem pe ritmuri hip-hop versuri care sa exprime sentimentele, gandurile si experientele noastre si ale celor ce au trait si traiesc la fel ca noi si sa reusim sa facem bani din asta", au mai adaugat acestia pe site -ul lor.

 

In toti acesti ani membrii trupei BUG Mafia au scos pe piata 12 albume, un milion de unitati vandute, peste 400.000 de fani pe Facebook si peste 80 de milioane de vizualizari pe YouTube.

 

Cel mai recent album al trupei "Inapoi in viitor", care a fost lansat in 2011 si a inregistrat peste 400.000 de descarcari de pe pagina oficiala a trupei  - www.bugmafiaoficial.ro

 

Mai jos va prezentam top 10 cele mai indragite piesele ale trupei BUG Mafia, de-a lungul timpului!

15.

B.U.G. Mafia – Cand trandafirii mor (feat. Lucian Colareza)  

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

10. B.U.G.

Mafia – Romaneste

 

5. B.U.G.

Mafia – Poveste fara sfarsit

 

Taguri:

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.