Bugetarii raman pe drumuri. Va fi dezastru! Premierul a anuntat ce urmeaza

Autor: L.S.
Actualizat: 01 nov 2021, 00:10

Va fi un adevărat prăpăd pentru angajații din domeniul bugetar. Anunțul făcut de premierul desemnat vizează mai mulți bugetari.

Totul se va întâmpla în ce mai scurt timp. Vin vremuri grele pentru angajații din instituțiile centrale de stat. Bugetarii se pot pregăti încă de pe acum pentru restructurarea instituțiilor.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a vorbit vineri despre organizarea noului guvern și despre votul care va avea loc luni în Parlament.

În acest context, Orban a declarat din nou că noul guvern să procedeze la restructurări în instituțiile de stat.

Bugetarii raman pe drumuri. Va fi dezastru!

Din contră, liderul PNL a declarat vineri la Parlament că o parte din angajații din aparatul central vor fi dați afară dacă ajunge la Palatul Victoria cabinetul PNL, că detașările în funcții vor fi limitate la 6 luni de zile și că se vor face concursuri pentru funcțiile de conducere.

Citeste si: Cum o sa taie PNL pensiile si salariile! "Iohannis vrea sa va prosteasca"

Citeste si: Se dau bani de la stat. 400 de lei pe langa pensie. Ce trebuie sa faci ca sa ii primesti

Bugetarii raman pe drumuri. Va fi dezastru! Premierul a anuntat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”O parte din ei cu siguranță nu-și vor regăsi locul în noile instituții. Intentia noastră este să facem și o evaluare acolo unde e posibil, a competenței, a activității desfășurate, a capacității de ocupare a funcției de conducere sau executie. Vor avea loc concursuri obiective, cu comisii care să analizeze calitățile, experiența, capacitatea managerială a fiecărui candidat pentru funcțiile publice”, a spus Ludovic Orban.

Premierul desemnat a declarat și cu late ocazii că după reducerea ministerelor va fi restrâns numărul de agenţii şi de oficii, consecinţa fiind că unii bugetari îşi vor face bagajele.

El a precizat că se va face o dimensionare optimă la nivelul fiecărei instituţii.

sursa: capital.ro

Citeste si: Este dezastru! Nu mai sunt bani de salarii! Romanii raman fara bani de Sarbatori

Citeste si: "Există riscul să nu se poată plăti salariile". Ludovic Orban trage un semnal de alarma

Citeste si: Cine este sotia lui Ludovic Orban si cu ce se ocupa sotia Primului Ministru al Romaniei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.