Bugetul a trecut si acciza a cazut! Traian Basescu a promulgat bugetul pe anul viitor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 aug 2021, 16:00

Bugetul a trecut si acciza a cazut! Dupa cateva saptamani de dezbateri politice intense, presedintele Traian Basescu a promulgat bugetul pe anul viitor.

Oficial, introducerea accizei a fost amanata cu 3 luni. Neoficial, insa... „ Cele 3 luni vor fi prelungite pentru totdeauna!”, crede preşedintele.

O comunicare mai armonioasa decat atat nici ca puteam spera sa avem! Spiritul Craciunului i-a atins si pe politicienii nostri, iar maximul a fost atins ieri, cu „pacea de la Cotroceni”.

„Habemus” buget! Nu degeaba s-au intalnit ieri liderii USL.

Pesemne ca bunatatea specifica Sarbatorilor a actionat si asupra lor, din moment ce Victor Ponta a cedat, si-a luat vicepremierii si a plecat direct la Palat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taxa suplimentara la combustibil, de 7 eurocenti, ramane deocamdata in buzunarele noastre! Pentru cel putin trei luni.

Facem un calcul rapid si vedem ca cele 3 luni expira la sfarsitul lunii martie. De unde intelegem ca acciza ar putea intra in vigoare chiar de la 1 Aprilie. Chiar de Ziua Pacalelilor! La cate poante s-au tot spus in politica, pentru una in plus nu mai tine nimeni socoteala! Cata vreme e intelegere intre mai marii tarii, totul pare sa fie bine.