Bulgaria, destinatia de vis a romanului de rand VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 07:05

10.000 de turisti romani in numai doua statiuni bulgaresti si tot atatea reactii pozitive.

 E de inteles- aici preturile sunt mai scazute, plajele mai multe si mai curate, iar de servicii nu mai vorbim. Altfel spus da i romanului mancare pe saturate, piscina si un petic de nisip curat, ca l-ai cucerit.

Aceasta familie, de pilda, este cazata in saturn, dar a decis sa dea o fuga la Albena. Si uite asa am mai pierdut niste turisti... care in loc sa lase banii in tara ii umplu buzunarele bulgarului... care nu se zgarceste la nimic.
Spre exemplu, in acest restaurant all inclusive, romanii mananca tot ce le pofteste sufletul. 

Aceasta domnisoara vine de 4 ani in albena si nici ca a mai pus piciorul pe nisipul romanesc..n are de ce ne spune senina!

Si, daca tot vorbim despre raportul calitate- pret..si ce au bulgarii si n avem noi- un exemplu este suficient- daca la noi, o camera intr un hotel de 2 stele din mamaia sare de 200 de lei pe noapte, la bulgari stai cu aceiasi bani la 5 stele, intr un regim ultra all inclusive:

Ei,
dar avem si noi ceva puncte comune cu vecinii bulgari..nu doar langa marea neagra...ci si bijuteriile purtate la slipi. Priviti-o pe aceasta doamna, cate podoabe poarta...mai ca ai zice ca vine de la mamaia..Pana si ea recunoaste asemanarea.

Mergem mai departe...la aceasta domnisoara pe care era sa o confundam cu o pitipoanca mioritica.. uleioasa, cu ochelari de soare la ochi si cu un ruj rosu, ca de club, in plina zi...
ruj care scoate in evidenta faptul ca tanara domnita a uitat sa mai treaca pe la cosmetica de luni bune:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.