Bulz fierbinte pentru zile reci! Iata cum il prepara ciobanii la stana

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:25

Pe o astfel de vreme cine nu are bani sa-i numere n-are decat sa stea in jurul focului. Dar nu degeaba si cu mainile in san. Asta spun ciobanii braneni care si-au adus oile acasa si au pus-o de mamaliga.

Luati aminte aici la nea Gigi din Shimon, cioban de o viata. De cand se stie bulzul a fost sfant la el in casa si la stana. Asa ca  cine sa se priceapa mai bine decat el la mamaliga? In fata unui ceaun bolborosit, omul ne spune secretul.

Pana cand ciobanii isi numara oile, mamaliga este gata. Nici prea moale, nici prea tare, asa numai buna de pregatit bulzul.
##VIDEO81059##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Motivul pentru care Claudia Puican face în fiecare zi injecții, în timpul sarcinii. Ce a descoperit artista când a făcut analizele. „Nu vreau să am complicații.”