Bulz fierbinte pentru zile reci! Iata cum il prepara ciobanii la stana

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:25

Pe o astfel de vreme cine nu are bani sa-i numere n-are decat sa stea in jurul focului. Dar nu degeaba si cu mainile in san. Asta spun ciobanii braneni care si-au adus oile acasa si au pus-o de mamaliga.

Luati aminte aici la nea Gigi din Shimon, cioban de o viata. De cand se stie bulzul a fost sfant la el in casa si la stana. Asa ca  cine sa se priceapa mai bine decat el la mamaliga? In fata unui ceaun bolborosit, omul ne spune secretul.

Pana cand ciobanii isi numara oile, mamaliga este gata. Nici prea moale, nici prea tare, asa numai buna de pregatit bulzul.
##VIDEO81059##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.