BUN VENIT IN ROMANIA: Cine sunt tinerii care ne promoveaza tara!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 13:20

Aeroporturile tarii sunt mereu pline. Ai crede ca strainii se inghesuie sa ne viziteze tara.

Cei mai multi vin in interes de serviciu, si putini revin sa-si petreaca vacantele aici. Ar veni poate mai multi daca am sti sa promovam Romania.

Ajunsi pe aeroportul din Otopeni ne cuprinde un sentiment european. Parca am fi parasit tara, desi abia am depasit granitele Capitalei.

Oameni cu pancarde pe care stau scrise nume straine bat pasul pe loc si devin agitati atunci cand pasagerii unui anumit zbor ies pe poarta.

Pe cei mai multi dintre ei ii asteapta o zi lunga-strainii care abia au aterizat pe meleagurile noastre vor avea intalniri de afaceri, pentru asta vin cei mai multi la noi in tara. Nici vorba de relaxare! Nu au auzit prea multe despre Romania si probabil nimic care sa-i tenteze.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Poate din cauza ca au auzit ca soselele nu ar fi tocmai bune, iar unele porturi nu ne fac cinste,  cei mai multi turisti au

ales sa vina cu avionul. De sus, Romania se vede frumos, iar aeroportul din Otopeni arata ca oricare altul din Europa.

Nu e zi in care printre zecile de mii de oameni de la sosiri sa nu se afle si straini. Un avion aterizeaza aproape la fiecare jumatate de ora, cu bagajele dupa ei, cei mai multi straini se indrepta catre statia de taxiuri, dealtfel in boxe e aproape singurul anunt care ruleaza.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.