Bunavestire 2020. Ce trebuie să faci pe 25 martie ca să-ţi meargă bine tot anul

Autor: B.M.
Bunavestire 2020. Ce trebuie să faci pe 25 martie ca să-ţi meargă bine tot anul

Bunavestire este sărbătorită în Postul Paştelui şi reprezinză momentul în care Fecioara Maria a primit de la Arhangelul Gavril veste că îl va naşte pe Isus Hristos.

Data de 25 martie reprezintă şi prima dezlegare la peşte, fiind unul dintre momentele aşteptate de foarte mulţi credincioşi în Postul Paştelului. E bine cunoscut în lumea credincioşilor stricteţea Postului Paştelui, fiind considerat de mulţi cel mai dificil de trecut.

Bunavestire pe 25 martie. Ce trebuie să faci ca să-ţi meargă bine tot anul

Ca orice sărbătoare importantă, Bunavestire aduce cu ea şi o serie de tradiţii şi obiceiuri pe care trebuie să le respectăm pentru a avea un an cât mai bun.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În Ardeal se obişnuieşte ca de Bunavestire pomii să fie stropiţi cu palincă pentru a da roade bogate şi pentru a fi feriţi de insectele dăunătoare.

În Moldova, pomii sunt daţi cu var pe trunchiuri pentru un an plin de bogăţie.

Citeşte aici toate tradiţiile despre Bunavestire. Ce e bine să ai în casă

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.