Buncăr cu piscină și jacuzzi. Românii se bat pe locuri la cel mai luxos adăpost antiatomic din lume: ”Solicitările au crescut cu 1000%”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 mar 2022, 13:20

Buncăre cu piscină și jacuzzi. Românii se bat pe locuri la cel mai luxos adăpost antiatomic din lume: ”Solicitările au crescut cu 1000%”

Sursa: Playtech.ro

Românii se bat pe locuri la cel mai luxos adăpăos antiatomic din lume. Buncărele cu pisicină și jacuzzi sunt la mare căutare.

Buncărele de lux sunt la mare căutare de milionarii lumii, dar și de românii noștri. Cel mai mare adăpost din lume, Vivos Europa One, a devenit un punct de atracție pentru cei mai bogați oameni din lume, care sunt dispuși să se refugieze în locuri luxoase, în cazul în care se va declanșa un război la nivel înalt, potrivit fanatik.ro.

Românii se bat pe locuri la cel mai luxos adăpost antiatomic din lume: ”Solicitările au crescut cu 1000%”

Buncărul de lux se află în Germania, iar achiziționarea unui loc aici cost între 35.000 și 2.000.000 de euro, potrivit sursei citate.

Apartamentele luxoase vin la pachet cu mobilier creat de designeri, dotări de ultimă generație, acces la pisicină și jacuzzi. 

Acestea sunt cele mai bune locuri în care poți trăi în caz de război, însă sunt rezervate, bineînțeles, doar celor extrem de bogați, care își perimit să trăiască în asemenea lux. De la începutul războiului în Ucraina, cererile au explodat, milionarii sunt la mare căutare de astfel de locuri în care să se ascundă.

”Am fost extrem de ocupați în ultimele săptămâni.

Solicitările au crescut cu 1000% de la începerea conflictului armat din Ucraina”, a declarat americanul Dante Vicino, arhitect și șef de proiect la Vivos Group, pentru sursa citată.

Citeste si: Klaus Iohannis a discutat la telefon cu preşedintele Emmanuel Macron. Ajutor important pentru România venit din partea Franței

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Avem și oameni din România”

Reprezentantul companiei care a construit un buncăr antiatomic în Germania a dezvăluit că printre clienți se află și români.

”Da, avem oameni din toată Europa care au aplicat pentru un loc aici. Inclusiv din România”, a răspuns Dante Vicino.

Deși buncărul din Germania are o capacitate de a adăposti până la 6.000

de persoane, locurile sunt aproape epuizate, marii milionari ai lumii se bat pe locuri într-un asemenea adăpost antiatomic.

”Mai avem câteva apartamente de 232 metri pătrați libere. Există mai multe adăposturi Vivos în lume iar situația diferă, la fiecare în parte. Unele sunt sold out, altele sunt ocupate în proporție de 75%”,  a mai explicat reprezentantul companiei pentru sursa citată.

Conform informațiilor furnizate de companie, Vivos Europa One dispune de un sistem modern de filtrare a aerului, inclusiv pentru radiații chimice și biologice, mai multe generatoare de energie electrică și alimentare

cu apă din puțuri de mare adâncime. Adăpostul este proiectat să reziste unei explozii nucleare de până la 20 de megatone. Cei care ocupă un loc aici au resurse de viață pentru cel puțin un an, timp în care adăpostul poate rămâne închis etanș, mai precizează sursa citată.

Cei care doresc să se adăpostească într-un astfel de buncăr trebuie să îndeplinească anumite aptitudini, mai exact, ei trebuie să-și demonstreze nivelul de expertiză într-un anumit domeniu pentru a primi statutul de membru al comunității Vivos, care ulterior să le permită să achiziționeze un loc în adăpost.

Citeste si: Armata ucraineană a făcut publice documentele de planificare ale războiului! Invazia ar fi trebuit să aibă loc între 20 februarie- 6 martie 2022

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.