Bunica Azize, in pericol de moarte! Yilmaz este implicat in accident! Afla ce se va intampla cu batrana si cum va reactiona familia Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic, din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 19:00
Foto(6)

Inca o nenorocire se abate asupra familiei Yaman! Bunica Azize sufera un cumplit accident.

Citeste si: Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite! Iata cum a fost surprinsa actrita Selin Yeninci, in cadrul unui concurs organizat chiar in Adana, orasul in care a filmat pentru serial!

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", despre cel mai mare vis! Iata ce marturisiri inedite a facut celebrul actor Murat Unalmis intr-un interviu de senzatie!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebrul actor Kerem Alisik pe vremea cand avea doar douazeci de ani! Asa tata, asa fiu! Iata cat de mult seamana cu tatal lui, care i-a fost si mentor!

Citeste si: Bergüzar Korel, despre decizia de a juca impreuna cu Halit Ergenç in aceeasi productie- "Patria mea esti tu""! "M-am indragostit de personajul Azize!"

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.