Bunica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", o actrita-emblema a Turciei! Iata cat de frumoasa era Serpil Tamur in tinerete, la debutul ei in actorie!

Author: D.I.
Actualizat: 22 feb 2022, 00:00
Foto(7)

Serpil Tamur (bunica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha") este una dintre cele mai talentate actrite din generatia de aur.

Serpil Tamur s-a născut in 1944, pe insula greaceasca Rodos. Pe cand avea doar cativa ani, a plecat impreuna cu parintii sai in Turcia, revenind astfel in tara lor natala. Desi s-a nascut in Grecia, Serpil Tamur nu si-a dorit niciodata sa se intoarca acolo, ci a preferat sa ramana in sanul familiei sale. Inca din copilarie, parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc si peste ani, au indrumat-o sa urmeze acest domeniu.

Citeste si: Hatip din serialul "Ma numesc Zuleyha", roluri negative de mare succes! Iata in ce productii turcesti de exceptie l-ati mai vazut pe celebrul actor Mehmet Polat!

Serpil Tamur a absolvit Conservatorul de Stat din Ankara, sectia Teatru si Film, în 1963 și a devenit actrita cu drepturi depline la Teatrul de Stat din Ankara.

Citeste si: Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha", actrita de la 6 ani! Iata cum s-a transformat Selin Yeninci, din fetita zglobie in femeia sexy si seducatoare de azi!

Citeste si: Gulten din "Ma numesc Zuleyha", sexy si nonconformista dincolo de rolul tinerei sfioase din serial! Iata cum arata celebra actrita dincolo de platourile de filmare!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: El este barbatul care a sprijinit-o intotdeauna pe celebra Vahide Percin, chiar si dupa divort! Iata cine este fostul sot si tatal fiicei indragitei actrite, care i-a fost alaturi in cele mai grele clipe din viata!

In cativa ani Serpil Tamur a devenit extrem de indragita de public. A jucat in peste patruzeci de piese de teatru si a regiat 3 piese.


Printre cele mai celebre si reusite roluri ale sale se numara urmatoarele:

2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Haminne) (TV Dizisi)
2008 – Hayat Güzeldir (Lamia) (TV Dizisi)
2007 – Zeliha’nın Gözleri (Cennet Ana) (TV Dizisi)
2007 – Kurtlar Vadisi Terör (Nazife Candan) (Sinema Filmi)
2007 – 2015 – Kurtlar Vadisi Pusu (Nazife Candan) (TV Dizisi)
2006 – Bebeğim (Nazmiye) (TV Dizisi)
2006 – Amerikalılar Karadeniz’de 2 (Döne Nine) (Sinema Filmi)
2006 – Akümülatörlü Radyo (Nigar) (TV Dizisi)
2005 – Nehir (Sultan) (TV Dizisi)
2005

– Bir Salkım Üzüm (Gülten) (Tv Filmi)
2003 – 2005 Krtlar Vadisi (Nazife Candan) (TV Dizisi)
2002 – Unutma Beni (Meryem) (TV Dizisi)
2000 – Mert Ali 1 (TV Filmi)
1999 – Ah Bir Zengin Olsam (Şükran) (TV Dizis)
1995 – Bizim Aile (Hadiye) (TV Dizisi)
1993 – Tanrı Misafiri (Elif’in Teyzesi) (TV Dizisi)
1993 – Süper Baba (Sabire) (TV Dizisi)
1990 – Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni (Betül) (Sinema Filmi)
1989 – Samanyolu (Zülal’in Teyzesi) (TV Dizisi)

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.