Bunica lui Robert, copilul de 11 ani care și-a pierdut viața în apele Mureșului, este îngenuncheată de durere: „Îngerii mei”. Corpul neînsuflețit al copilului ajunge astăzi acasă

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 mai 2023, 16:24

Corpul neînsuflețit al copilului ajunge astăzi acasă

Sursa: Facebook Pop Doina - colaj Kanal D

În urmă cu zece zile, o tragedie care a zguduit întreaga țară a avut loc pe râul Mureș, unde 12 persoane s-au răsturnat cu ambarcațiunea pe care se aflau.

Cel mai probabil, barca s-a răsturnat pentru că era supraîncărcată. 

Bunica lui Robert, copilul de 11 ani, este îngenuncheată de durere

Din nefericire, ambarcațiunea s-a răsturnat, cel mai probabil, din cauza supraîncărcării. Imediat după incident, doar opt dintre cele 12 persoane au reușit să ajungă singure la mal. 

În urma tragediei, un copil de doar trei ani a murit, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva.

Patru persoane au fost declarate dispărute și, la câteva zile de la eveniment, trei dintre ele au fost găsite, respectiv Andrei și Eduard, doi bărbați adulți, cât și Robert, copilul care a decedat.

Citește și: „Ai plecat definitiv într-un loc fără de întoarcere”. Alina, femeia care și-a pierdut logodnicul și copilul în Mureș, își strigă durerea. Mesajul cutremurător postat de aceasta

Înainte ca Robert să fie aduc acasă, bunica celor mici a postat un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook, alături de mai multe fotografii cu cei mici, dar și cu cei doi gineri ai săi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Drum lin spre cer, îngerii mei. Nu vă voi uita niciodată! Odihnă veșnică”, a scris bunica lui Robert, pe Facebook.

„În seara zilei de 9 mai a.c., în urma schimbului de informaţii cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost informaţi despre faptul că a fost stabilită identitatea cadavrului minorului descoperit pe râul Mureş, în Mako, Ungaria, în după-amiaza zilei de 8 mai a.c.

Citește și: Robert și Maria, copiii dispăruți în apele râului Mureș, sunt frați. „Sperăm și ne rugăm la bunul Dumnezeu să îi găsim”

Este vorba despre unul dintre copiii minori căutaţi din seara zilei de 30 aprilie a.c.,  când pe râul Mureş o barcă cu 12 ocupanţi s-a scufundat” a declarat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Maria este în continuare dispărută

După ce ambarcațiunea s-a scufundat, un copil în vârstă de doar trei ani a murit imediat după ce a fost recuperat din apă.

De asemenea, alte patru persoane au fost declarate dispărute și, la câteva zile de la eveniment, trei dintre ele au fost găsite, respectiv Andrei și Eduard, doi bărbați adulți, cât și Robert, un copilaș. 

De menționat este că o fetiță pe nume Maria este încă dispărută iar autoritățile specializate în acest caz continuă s-o caute pe micuță.