Gabriel Apostol și-a injectat benzină în vene, în urmă cu două zile, pe 1 decembrie. Acesta s-a stins din viață în drum spre spital, după ce s-a cerut transferarea lui în Capitală.
Gabriel Apostol a fost supus unui comportament traumatizant din partea celor care l-au crescut
În anul 2014, Gabriel Apostol a participat într-o emisiune, unde a făcut mai multe declarații tulburătoare despre traumele pe care le-a întâmpinat în copilărie, dar și despre ceea ce presupune meseria pe care și-a ales-o.
În ultimii ani, judecătorul a trecut prin momente extrem de dureroase. Soția acestuia a declarat că este un om care a creat multe probleme, dar a îngropat securea războiului, după ce bărbatul a decis să apeleze la ajutorul psihiatrului.
Soția acestuia lucra și ea tot ca judecător, iar problemele dintre ei au apărut în anul 2013. Cu toate acestea, după ce bărbatul a început să își ia tratamentul prescris de către psihiatru, s-a reîntors în căminul conjugal.
„Soția mea mă crede dus cu capul. N-aș vrea să spun aici povești triste, cert este că, la momentul ăsta, suntem despărțiți în fapt. Este un subiect nu tocmai vesel al existenței mele și sper să-l repar cu venirea mea (n.r. la emisiune), a spus acesta, în cadrul emisiunii respective.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Gabriel Apostol a fost crescut de bunică
Deși un copil are nevoie de ambii părinți, pentru a se dezvolta așa cum trebuie, procurorul a fost crescut de bunica acestuia. Deoarece era un copil energic și care făcea năzbâtii, așa cum era și normal la vârsta lui, bunica lui îl lega de pat, pentru a-și putea face treburile.
„ Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Ca să-și facă treburile prin curte, bunica mă lega de pat.
Mai mult decât atât, nici meseria pe care și-a ales-o nu era una prea confortabilă și l-a pus în anumite situații dificile.
„Dacă n-ar fi veselia asta, am lua-o pe Brăila (n.r. a lua-o razna, a înnebuni). Și nu doar eu, toți colegii mei. Munca de judecător este o muncă foarte grea, uite, mi-a albit părul la treizeci și ceva de ani. Eu sunt și președinte de secție. Munca de judecător mai e și muncă de uzură, de asta judecătorii ies la pensie după 25 de ani de activitate neîntreruptă. După 25 de ani de muncă s-ar putea să nu mai fii întreg la minte”, a mai mărturisit acesta.