"Bunicul" lui Speak n-o vrea pe Adelina ca nevasta artistului: "Stefane, revino-ti! E varza, nu stie nimic! Cat traiesc, n-are ce cauta in familia noastra"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Adelina a avut parte de o surpriza de zile mari. Ea l-a cunoscut pe bunicul Paul, cel care si-a dorit maxim sa o vada pe iubita nepotului sau inainte de nunta celor doi.

Speak a pus la cale o intalnire intre Adelina si membrul familiei sale. Vedeta WOWbiz nu se astepta deloc la o asa "ieseala". Bruneta a fost uimita de modul in care i-a vorbit colonelul din familia lui Speak si de cum s-a comportat la un restaurant de lux. Batranul a scos din buzunar slanina si ceapa pe care a vrut sa le savureze la masa localului de fite, dupa care a inceput sa ii spuna nepotului ca nu o vrea pe bruneta sa intre in familia lui.



"Stefane, revino-ti! E varza, nu stie nimic. De cand va stiti? De un an crezi ca e hotarata treaba? Ce sa o intreb ca nu stie! Eu zic sa te mai gandesti, nu mai scot un ban daca aud ca... La tine m-am gandit toata tineretea mea, esti nepotul meu preferat. M-am lamurit, n-are ce sa caute langa tine, eu cat traiesc ea n-are ce cauta in familia noastra" a spus bunicul lui Speak, usor iritat.
VEZI VIDEO DEMENTIAL pe wowbiz.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”