Bunicuta care a uimit o lume intreaga! A facut ASTA cand a implinit 100 de ani!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 06:40

Eleanor Cunningham, o pensionara din New York, a implinit recent venerabila varsta de 100 de ani. Bunicuta a vrut sa-si sarbatoreasca aniversarea intr-un mod cu totul inedit!

Familia a i-a fost alaturi in aceasta zi speciala si, cum era firesc, i-au indeplinit toate dorintele. Pensionara, insa, a vrut sa-si indeplineasca un vis: acela de a sari cu parasuta. Pilotii de pe aerodromul din Gansevoort au ramas cu gura cascata cand au vazut cine are nevoie de un instructor pentru a sari cu parasuta. Au aflat ca batrana nu era la prima sarituta de acest gen, ci la a treia.

Prima sarituta cu parasuta a bunicutei centenare a fost cand a implinit varsta de 90 de ani. De atunci femeia s-a indragostit de acest sport extrem. Cum varsta nu ii permite, insa, prea multe sarituri, Eleanor Cunningham nu sare decat la ocazii speciale. Familia a fost alaturi de ea si au inregistrat-o pe bunicuta pas cu pas.


Sursa: dailymail.co.uk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.