Bunicuta care sfideaza timpul. Cati ani credeti ca are?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 19:10

Canta si danseaza cand face curat sau mancare. Nu e vorba de vreo tanara sotie, dornica sa-i faca viata frumoasa partenerului ei, ci de o femeie trecuta bine de prima tinerete.

Priviti imaginile si spuneti dumneavoastra: Cati ani credeti ca are? Va mai amimtiti de tanti Varvara? Simpatica batranica, pe care v-o prezentam in urma cu un an? Timpul a trecut, insa si tanti Varvara parca intinereste, nu imbatraneste.

Priviti-o cu atentie si dati-i o varsta! Batranetea nu e haina grea pentru bunica Varvara. Ba, dimpotriva, e mai vioaie ca la 20 de ani! Cat e ziua de lunga deretica prin casa, gateste si danseaza.

Da ati auzit bine, face miscare pentru ca altfel ar muri, spunea ea. Nici nu vrea sa se gandeasca la momentul in care va fi nevoita sa depinda de cineva.

Ei bine, bunica noastra nu are nici 70, nici 80 si nici macar 100 de ani. Are, atentie, 105 ani! Poate e greu de crezut, dar simpatica pensionara ne arata buletinul ca sa ne convinga!! Vaduva de mai bine de 50 de ani, fara copii si doar cu nepoata care ii mai calca pragul din cand in cand, tanti Varvara si-a petrecut batranetea singura, intre patru pereti.

A implinit luna trecuta 105 ani, dar spune ca, pentru ea, batranetea s-a oprit pe la 70 de ani.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Refuza sa traiasca dupa reguli, se gospodareste singura, e plina de viata si pana mai ieri citea ziarul fara ochelari. Timpul i-a brazdat chipul, dar nu si inima. Tanti Varvara este o adevarata lectie de viata pentru noi toti.

Cel mai de pret sfat pe care batranica ni l-a dat este sa nu uitam niciodata sa ne respectam pe noi insine, dar si pe cei din jurul nostru.

##VIDEO113730##

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.