„Bunul Dumnezeu să te odihnească în împărăția sa”. Doi soți români vor fi înmormântați separat, după ce și-au pierdut viața într-un accident rutier, în Italia

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 apr 2023, 17:01

Mihaela și Gheorghe locuiau în provincia Taranto, din regiunea Puglia

Sursa: Facebook, Pixabay

Doi soți români, stabiliți în Italia, au murit într-un grav accident rutier. Din nefericire, cei doi aveau și un copil și nici somnul de veci nu îl vor dormi unul lângă altul.

Mihaela și Gheorghe și-au jurat iubire veșnică și sperau la o viață fericită împreună, dar au murit într-un tragic accident, în Italia. Cei doi vor fi înmormântați separat.

Doi români au murit în Italia, într-un accident rutier

Mihaela și Gheorghe locuiau în provincia Taranto, din regiunea Puglia. În urma unui accident, aceștia și încă o persoană, de origine italiană, au murit.

Tragedia a avut loc în urmă cu două zile, pe data de 27 aprilie, în jurul orei 21:00, pe drumul care leagă Marina di Ginosa de Ginosa.

Gheorghe Eduard Bolocan avea doar 30 de ani, iar soția lui, Mădălina Mihaela, avea 25 de ani. În seara accidentului, se aflau în mașina personală când, la un moment dat, au intrat într-un autoturism care se deplasa pe sensul opus de mers.

Impactul a fost atât de puternic, încât nu s-a mai putut face nimic pentru aceștia. Alessandro Calabrese avea doar 27 de ani și era rezident în Marina di Ginosa. El este a treia persoană care și-a pierdut viața în urma impactului dintre cele două mașini, chiar în timp ce se afla în ambulanța care îl ducea la spital.

Citește și: Un elev în vârstă de doar 13 ani a devenit erou după ce a preluat controlul unui autobuz în urma leșinului șoferiței de la volan

Singura persoană care a scăpat cu viață este un bărbat care se află internat la un spital Castellaneta, starea lui nepunându-i viața în pericol.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi soți vor fi înmormântați separat

Mihaela și Gheorghe se vor despărți trupește aici, deoarece nu vor fi înmormântați împreună. Gheorghe urmează să fie repatriat, dar familia acestui are nevoie de o sumă mare de bani, pentru a face acest lucru.

Mihaela are toată familia aici, va fi înmormântată în Italia, dar Gherghe va fi repatriat.

Problema este că familia lui nu stă foarte bine din punct de vedere economic, nu știu cum o să facă, le trebuie bani mulți ca să-l ducă acasă”, a precizat un prieten de-al acestora pentru rotalianul.com.

Mesajele de adio au început, deja, să apară în mediul online. Durerea este cu atât mai mare cu cât Mihaela avea o fiică dintr-o relație anterioară. În momentul tragediei, la fața locului, s-au deplasat: carabinienii, pompierii detașamentului Castellaneta, dar și comandamentul provincial din Taranto.

Citește și: Un polițist de 24 de ani s-a urcat beat la volan și a luat viața unui bărbat de 33 de ani, în Buzău. Acesta a intrat într-un TIR oprit în afara părții carosabile

Abia după câteva ore, echipele de salvare au reușit să scoată trupurile neînsuflețite ale acestora dintre fiarele contorsionate.

„Doamne, draga mea! Bunul Dumnezeu să te odihnească în împărăția sa. Nu te voi uita niciodată! Drum lin către Dumnezeu! Nu pot să cred…”, este unul dintre mesajele lăsate pe contul de Faceboo al femeii.