BURAK OZCIVIT, aparitie de senzatie! Iata cum a fost surprins celebrul actor alaturi de alti doi renumiti colegi de breasla, Murat Boz si Asli Enver, in timpul filmarilor pentru filmul "Fratele meu"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iul 2021, 14:59

Sarmantul actor Burak Ozcivit a revenit si pe marile ecrane intr-un film artistic de exceptie "Fratele meu".

In urma cu patru ani, dupa marele succes cu rolul lui Kemal in serialul "Dragoste infinita", Burak Ozcivit a decis sa revina si pe marile ecrane, spre marea incantare a publicului care il asteapta mereu cu nerabdare dupa succesul rasunator cu filmul artistic "Kardesim benim 1"/"Fratele meu 1", in care celebrul actor a jucat alaturi de Murat Boz si Asli Enver.

Filmul "Kardesim Benim 2" a fost lansat in cinematografele din Turcia, in data de 24 noiembrie 2017 si asa cum se preconizase a fost din nou un real succes cinematografic, deoarece s-a pastrat in mare parte aceeasi distributie si in plus s-a lucrat cu acelasi mare regizor, Mert Baykal.

Citeste si: Cei mai iubiți actori din Turcia, Burak Özçivit și Fahriye Evcen, apariție de milioane în mediul online. Ce mai fac cei doi actori

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Distributia masculina a fost aceeasi: Burak Ozcivit si Murat Boz, insa cea care a inlocuit-o pe frumoasa actrita Asli Enver a fost nimeni alta decat talentata Pinar Deniz (care a jucat de curand in serialul "Patria mea esti tu").

Burak Ozcivit si Murat Boz sunt foarte buni prieteni si ca au jucat exceptional impreuna in filmul "Kardesim Benim 1", in urma cu an. Daca pe platourile de filmare isi interpretau rolurile impecabil, cei doi prieteni isi petreceau chiar si pauzele impreuna.

Iata cum au fost surprinsi Burak Ozcivit alaturi de cuplul Murat Boz si Asli Enver:

Nu ratati in aceasta sambata, 31 iulie 2021, filmul "Fratele meu 1", in care ii veti putea revedea pe indragitii actori Burak Ozcivit, Murat Boz si Asli Enver, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Burak Ozcivit a primit cel mai emotionant cadou de "Ziua Tatalui", din partea fiului sau! Iata ce surpriza frumoasa i-au pregatit sotia sa si micutul Karan!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.