Burak Özçivit, apariție de senzație la bordul noului său iaht! Iată cum a fost surprins celebrul actor pe mare în timp ce se pregătea să plece în Bodrum, acolo unde deține și o superbă casă de vacanță

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 apr 2023, 15:42
Foto(5)

Îndrăgitul Burak Özçivit, surprins la bordul noului său iaht, în valoare de 5 milioane de lire turcești! Iată cum arată cea mai recentă achiziție a renumitului actor!

Burak Ozcivit are 38 de ani și a cucerit publicul cu rolurile sale magistral jucate de-a lungul celor 18 ani de carieră strălucită, devenind unul dintre cei mai apreciați și titrați actori ai momentului în Turcia. Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor încă din anul 2014, pe vremea când a interpretat rolul secundar Malkoçoğlu Balı Bey, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar apoi a revenit la Kanal D, în producția fenomen, Dragoste infinită, în care a jucat alături de renumită actrița Neslihan Atagul.

Dincolo de marea pasiune pentru actorie, Burak Ozcivit a dezvăluit cu ani în urmă că adoră și sporturile nautice, pe care le practică în sezonul estival în stațiunea Bodrum, acolo unde merge de regulă cu iahtul familiei.

Burak Özçivit, apariție de senzație la bordul noului sau iaht! Iată cum a fost surprins celebrul actor pe mare în timp ce se pregătea să plece în Bodrum

Burak Ozcivit este un actor de succes însă și pe plan personal este un bărbat fericit și împlinit deoarece are o familie superbă. Celebrii actori s-au căsătorit în anul 2017, într-o locație exclusivistă din Istanbul, iar după doar doi ani au devenit părinții unui băiețel minunat, căruia i-au ales numele Karan.

Citește și: Celebrul actor Burak Ozcivit și colegii săi de platou au sărit în ajutorul sinistraților, după cumplitele cutremure din Turcia! Iată cum au fost surprinși celebrii actori pe teren, la scurt timp după producerea dezastrului!

În începutul anului, mai precis la mijlocul lunii ianuarie, Burak Ozcivit și soția să, Fahriye Evcen au trăit cele mai intense clipe de fericire, deoarece au deveni pentru a două oară părinții unui băiețel, care poartă numele Kerem. Cei doi copii sunt centrul universului celor doi actori și le-au adus mare bucurie și împlinire sufletească.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Burak Özçivit și Fahriye Evcen, primele declarații după ce au devenit părinți pentru a două oară! Ce au spus cei doi actori la plecarea din spital! Iată care a fost reacția lui Karan când și-a văzut frățiorul? „Ne-a surprins foarte tare și pe noi”

Dincolo de cariera strălucită în actorie și de familia lui frumoasă, Burak Ozcivit mai are o mare pasiune pentru sporturile nautice, pe care le practică în sezonul estival, în stațiunea Bodrum, acolo unde el și soția lui dețin și o superbă casă de vacanță.


De curând, presa din Turcia a scris despre faptul că celebrul actor și-a mai achiziționat un iaht în valoare de 5 milioane de lire turcești, la bordul căruia a fost surprins, în timp ce se pregătea să plece spre Bodrum.

Noul iaht are o lungime de 13 metri și arată uluitor. Jurnaliștii turci au scris de asemenea și faptul că îndrăgitul actor Burak Ozcivit ar avea de gând să își mai achiziționeze o ambarcațiune și mai scumpă și mai performanță, de 24 de metri lungime, în valoare de circa 50 de milioane de

lire turcești.