BURAK OZCIVIT, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Iata cum a fost surprins sarmantul actor, in spatele camerelor, pe platourile de filmare ale serialului "Dragoste infinita"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2017, 14:11

Burak Ozcivit se dedica trup si suflet noului sau proiect.

Desi are numeroase alte pasiuni, de care se bucura din cand in cand, tanarul actor Burak Özçivit se intoarce mereu la domeniul lui de suflet, actoria. Acesta adora sa joace fotbal cu prietenii atunci cand are timp liber, sa calatoreasca si sa faca fotografii, dar este pasionat si de masini de epoca. Ca absolvent al Facultatii de Pictura, Burak este talentat la desen si isi petrece timp pictand, dupa zilele lungi dedicate filmarilor.


Insa intotdeauna acesta revine la cea mai mare pasiune, actoria, careia ii dedica cea mai mare parte a timpului sau, insa nu isi neglijeaza deloc familia si iubita.

"Kemal este de profesie inginer de mine, o profesie grea, care implica riscuri si responsabilitate. Este constiincios, pasionat de ceea ce face si se dedica total muncii sale. Ma regasesc suta la suta in atitudinea lui fata de profesie.
In dragoste, sunt la fel de pasional ca si personajul meu!", a declarat Burak Ozcivit.

De curand acesta a publicat pe contul lui de socializare un filmulet in care arata tuturor fanilor sai ca este atat de indragostit de pofesia sa incat adora chiar si munca din spatele camerelor de filmat. Imaginile inedite dezvaluie o mica parte din culisele indragitului serial "Dragoste infinita" si ne introduce in atmosfera agitata de pe platourile de filmare:

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on