BURAK OZCIVIT, cel mai frumos cadou pentru viitoarea lui sotie! Frumoasa FAHRIYE EVCEN a mers la prima proba pentru rochia de mireasa chiar de ziua sa de nastere! Iata ce mare designer ii va realiza rochia pentru fericitul eveniment

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iun 2017, 11:23

Frumoasa Fahriye Evcen a inceput sa se pregateasca pentru nunta visurilor sale.

Cu mai putin de o luna inainte de marele eveniment, Fahriye Evcen a mers la prima proba pentru rochia sa de mireasa. Aceasta a ales sa faca acest lucru chiar a doua zi dupa aniversarea celor 31 de ani pe care i-a implinit pe 3 iunie.

Dupa ce Burak Ozcivit i-a facut o mare surpriza cu alegerea destinatiei pentru luna de miere si apoi a ales una dintre cele mai exclusiviste locatii pentru nunta lor, a urmat achizitionarea rochiei de mireasa care va avea un pret la fel de fabulos ca si celelalte sume vehiculate in
presa, pe care actorul este dispus sa le plateasca de dragul iubitei sale.

"Frumoasa surpriza a dragei mele familii de la L’Oreal! Vă iubesc!", a scris Fahriye Evcen.


"Iubita Fahriye,
In acest an, numele tau a devenit camin pentru o familie din Phnom Penh, Cambodgia. La mulţi ani frumoşi. Te iubim! (Caminul Çalıkuşu construit in numele lui Fahriye Evcen de cei care o iubesc.)
„La mulţi ani, floricico! Iti mulţumim pentru că întotdeauna ne faci să spunem „Ce bine că exişti!>>şi că eşti motivul unor astfel de lucruri frumoase, îţi mulţumim pentru sinceritatea şi iubirea ta. Eşti foarte valoroasă, foarte preţioasă. Să fie totul după cum doreşte sufletul tău. La mulţi ani sănătoşi, liniştiţi şi foarte fericiţi alături de cel pe care îl iubeşti, alături de cei dragi. Să fii în continuare sursa noastră de inspiraţie! Meriti tot ce e mai frumos! PS: Eşti foarte iubită!".


 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.