Burak Ozcivit, dincolo de granitele Turciei! Cu ce anume se ocupa celebrul actor cand nu se afla pe platourile de filmare? Iata pe ce meleaguri straine a ajuns viitorul tatic si cum a fost surprins!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Burak Ozcivit este indragit si de publicul din Uzbekistan, datorita rolurile sale de exceptie jucate pana in prezent!

Burak Ozcivit a fost in Taskent pentru inaugurarea Olmazor City, cel mai mare complex rezidential din Uzbekistan.

A participat la inaugurare, a fost invitat la doua posturi de televiziune, a vizitat muzee, s-a fotogafiat cu fanii.

Intrebat de ce a ales sa fie imaginea acestui proiect când exista peste tot in lume astfel de proiecte, actorul a spus ca-i place sa fie implicat in ceea ce este inedit, acest proiect fiind primul si cel mai mare din aceasta tara si ca asa a procedat si in cazul serialelor din care a

ales sa faca parte. Un al doilea motiv pentru care a acceptat este poporul uzbek, foarte important pentru el datorita legaturilor istorice pe care trebuie sa le perpetueze.

Vrea sa fie ca un deschizator de drumuri, el a facut primul pas si spera ca si altii sa-l urmeze pentru a realiza impreuna proiecte frumoase.

Actorul este cunoscut si indragit acolo datorita rolurilor din "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", "Dragoste infinita" si "Calıkusu".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A mai fost intrebat pentru care dintre roluri este cel mai iubit si a spus ca este iubit foarte mult pentru rolul Kemal si ca publicului place foarte mult dragostea imposibila de acolo.

De aemenea este iubit pentru rolul din „Çalıkusu” si acest serial are pentru el o semnificatie aparte.

Dupa rolul din "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", acesta va veni cu serialul "Osman Gazi", continuarea productiei "Dirilis Ertugrul", despre care spune ca e foarte important deoarece este fondatorul Imperiului Otoman. Va incepe la vara pregatirile pentru rol.
Intrebat daca ar fi de acord cu un proiect de serial comun turco-uzbek, acesta a spus ca este deschis daca este dorit.

(sursa: gecce.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.