Burak Ozcivit (Kemal) deranjat de gestul lui Ozcan Deniz? Iata ce reactie a avut acesta fata de jurnalisti atunci cand acestia i-au amintit despre rivalul lui!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iun 2017, 11:45

Burak Ozcivit si iubita sa au fost asaltati de jurnalisti cu o ploaie de intrebari incomode.

Clipul publicat zilele trecute de Fahriye Evcen pe contul ei de socializare, in care aparea prezentand noua sa colectie de haine Koton si care a facut furori printre fanii sai in mediul virtual. Chiar si celebrul Ozcn Deniz a fost fascinat de felul in care arata actrita si nu s-a putut abtine sa nu dea un like, gest care a iscat multe controverse.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN din "Dragoste infinita"), aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita la cea mai recenta sedinta foto si ce tinuta spectaculoasa a purtat! VEZI ce accesoriu vestimentar a starnit imaginatia fanilor ei!

Citeste si: PREMIERA! HATICE SENDIL (Elif din "Ziua in care mi s-a scris destinul") este cea mai fericita mamica! Iata PRIMA APARITIE in public a frumoasei actrite alaturi de FIUL EI, CAN! VEZI un filmulet spectaculos!

 

A post shared by Fahriye Evcen (@evcenf) on

Desi relatia dintre Fahriye Evcen si Ozcan Deniz s-a terminat de cativa ani, se pare ca acestia au ramas amici si nu isi poarta resentimente.

Dupa ce presa a facut tot felul de speculatii fata de gestul lui Ozcan Deniz, interpretand ca acesta ii urmareste indeaproape activitatea fostei sale iubite si inca isi arata sentimentele fata de ea, celebrul actor a reactionat extrem de dur la adresa jurnalistilor, explicand ca totul s-a inteles eronat si ca nu a fost decat un simplu like.

Pe de alta parte, cel care a fost deranjat de gestul lui Ozcan Deniz a fost Burak Ozcivit, actualul iubit al frumoasei Fahriye Evcen, care a fost surprins, de curand, alaturi de iubita sa la iesirea dintr-un renumit club din Istanbul si a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect delicat. Cei doi indragostiti au fost asaltati cu multe intrebari la care au raspuns expeditiv, insa cand a venit vorba despre subiectul Ozcan Deniz, lui Burak Ozcivit i-a trecut buna dispozitie si a concluzionat radical: "Suntem foarte obositi, prieteni! Noapte buna!".

(sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)