BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), dependent de frumoasa lui sotie! Carismaticul actor este insotit de Fahriye Evcen, chiar si pe platourile de filmare! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2017, 15:44

De cand au devenit soti si sotie, Burak Ozcivit si Fahriye Evcen sunt de nedespartit.

Citeste si: Andreea Mantea, in cautarea lui Kemal din "Dragoste infinita"! Frumoasa prezentatoare TV a declarat ca este cea mai infocata fana a carismaticului actor si isi doreste enorm sa-l intalneasca in carne si oase! Iata cum a fost surprinsa vedeta Kanal D, in vacanta sa din Turcia!

Aflat in Rize pentru filmarile "Kardesim Benim 2", Burak Ozcivit nu are cum sa se plictiseasca, in pauze deoarece este insotit permanent de iubita lui sotie, care a ales sa-l sprijine si sa-i fie alaturi in cea mai incarcata perioada din cariera lui.

Citeste si: Micuta DENIZ, bebelusul-minune din serialul "DRAGOSTE INFINITA", vacanta cu peripetii alaturi de parintii ei, la malul marii! Iata cat de mult a crescut frumoasa ARVEN BEREN de cand s-au incheiat filmarile pentru productia care a avut un succes rasunator in intreaga lume! VEZI un filmulet de senzatie!

Citeste si: O alta ACTRITA CELEBRA din Turcia a stabilit data NUNTII! Iata despre cine este vorba si unde se va desfasura fericitul eveniment!

Citeste si: Micuta NURAN din "Bahar: Viata furata", intalnire memorabila cu NESLIHAN ATAGUL, actrita ei preferata! Iata cat de incantata a fost fetita sa-si vada idolul in carne si oase chiar pe platourile de filmare! VEZI imagini fabuloase!

Si in cazul celor doi indragostiti se aplica celebra sintagma "in spatele unui barbat de succes se afla o femeie puternica", deoarece Fahriye Evcen reprezinta cea mai importanta persoana din viata carismaticului Burak, cea care ii ofera mereu dragostea ei "infinita" dar si sprijin neconditionat.

Celebrul actor are un program extrem de incarcat deoarece de cateva saptamani se dedica zi si noapte productiei "Kardesim Benim 2" si astfel a preferat sa o aiba alaturi pe sotia sa, in deplasarile facute in locatiile destinate filmarilor.

 

She said to burak you are so handsome bro Fahriye smiledBurakOzcivitnewyeni buraközçivit FahriyeEvcenkardeşimbenim2FahriyeEvcenOzcivit

O postare distribuită de Fahriye Özçivit &Burak Özçivit (fbozcivit.ar) pe