Burak Ozcivit (Kemal din "Dragoste infinita") nu se uita la bani cand e vorba de nunta lui! Presa turca a descoperit ca starul va cheltui O AVERE pentru casatoria cu Fahryie Evcen! Cum arata conacul imperial unde isi vor primi invitatii

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 06 iun 2017, 15:06

Peste 500 de persoane, alese personal de cei doi, vor asista la ceremonia prin care cei doi isi vor uni destinele.

Nunta lui Burak Ozcivit cu Fahriye Evcen este considerata a fi evenimentul anului in Turcia si in Orientul Mijlociu, acolo unde starul turc are o multime de admiratori. Se pare ca au existat chiar oferte din partea seicilor arabi ca nunta sa aiba loc in Dubai, pe cheltuiala acestora, insa Burak a refuzat ofertele, dorind ca ceremonia sa aiba loc in Istanbul, aproape de casa.

 

Ceremonia va avea loc pe 29 iunie, la un conac din secolul 19, din timpul Imeriului Otoman, situat pe malul Bosforului, Sait Halim Paşa. Doar avansul pentru inchirierea locatiei a depasit 75.000 de euro, spun sursele citate de takvim.com.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), surprins in timp ce exersa dansul mirilor, in culise? Iata cat de bine seamana carismaticul actor cu un print si pentru ce anume se pregatea acesta! VEZI un filmulet spectaculos!

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN din "Dragoste infinita") se intelege de minune cu micuta DENIZ, pe care a indragit-o enorm! Iata ce relatie frumoasa MAMA-FIICA au cele doua si cum se joaca impreuna la filmari! VEZI un filmulet de senzatie!

 

 

 

 
 
 
  La eveniment vor fi invitate peste 500 de persoane, adica alti 75.000 de euro care ies din buzunarul/conturile lui Burak.

 

Aceleasi surse au dezvaluit ca cei doi vor petrece o luna de miere de doar... patru zile, in insulele grecesti, deoarece Burak urmeaza sa inceapa filmarile, alaturi de Murat Boz, la partea a doua a comediei "Kardesim Benim".

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.