BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita") va pleca in Dubai! Iata de ce este asteptat in Orient si ce suma fabuloasa va incasa carismaticul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2017, 14:02

Sarmantul Burak Ozcivit este adulat de publicul arab.

Citeste si: Comisarul OMER din "BAHAR: VIATA FURATA", un actor de origine bulgara, indragostit de Turcia! Iata ce evolutie spectaculoasa a avut talentatul DENIZ CELILOGLU! VEZI un filmulet de senzatie!

Citeste si: VA REVENI serialul-fenomen "DRAGOSTE INFINITA" cu un NOU SEZON? Iata cum a reactionat indragita actrita NESLIHAN ATAGUL (NIHAN) la sutele de mesaje primite din partea fanilor infocati ai productiei si ce anume le-a transmis!

Conform cotidianului Hurriyet, Burak Ozcivit a acceptat sa joace in spotul publicitar al unui dezvoltator imobiliar din Dubai.

Se pare ca este vorba despre una dintre cele mai mari companii din Orient.

Citeste si: Celebrul KEREMCEM (ATES din "BAHAR: VIATA FURATA") a provocat palpitatii fanilor sai! Acesta a publicat pe contul lui de socializare, o fotografie care a facut furori! N-O SA-TI VINA SA CREZI cine este frumoasa FEMEIE de langa el!

Actorul a filmat deja un spot publicitar in Istanbul si urmeaza sa plece in Dubai unde va continua filmarile pentru un al doilea spot, pentru care va incasa suma fabuloasa de 5.000.000

lire turcesti.

 

BurakOzcivitnewyeni eklamcekimburaközçivitfahriyeevcen

O postare distribuită de Fahriye Özçivit &Burak Özçivit (fbozcivit.ar) pe