BURAK OZCIVIT (Kemal), in club alaturi de colegii sai, la petrecerea care a marcat finalul filmarilor pentru serialul-fenomen "Dragoste infinita"! Iata cum s-a distrat alaturi de colegii lui si ce declaratii a facut actorul despre prestatia logodnicei sal

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2017, 11:59

Burak Ozcivit a petrecut alaturi de colegii sai, pentru a sarbatori sfarsitul filmarilor, dar si succesul rasunator al serialului.

Staful productiei a ales ca locatie pentru organizarea petrecerii, un club exclusivist din Istanbul. Actorii au preferat sa poarte haine lejere si sa se distreze impreuna dupa multele ore petrecute pe platourile de filmare. Acestia s-au lasat purtati de muzica zgomotoasa si s-au dezlantuit, dansand toata noaptea.

Citeste si: EMIR si GALIP din "Dragoste infinita", vacanta "in familie"! KAAN URGANCIOGLU si BURAK SERGEN sunt buni prieteni in viata reala si au ales aceeasi destinatie de vacanta dupa incheierea filmarilor! Iata cum si-au petrecut cei doi actori concediul si unde au fost surprinsi! VEZI imagini de senzatie!

Citeste si: BANU din "DRAGOSTE INFINITA", una dintre cele mai sexy actrite din serialele turcesti! Iata ce aparitie incendiara a avut frumoasa CAGLA DEMIR la cea mai recenta sedinta foto si in ce productii a mai jucat! VEZI imagini uluitoare!

La un moment dat, Burak Ozcivit a fost vanat de jurnalistii care au avut acces la eveniment, care n-au ratat ocazia de a-l intreba despre aparitia spectaculoasa a logodnicei sale la festivului de la Cannes. Cu o dispozitie de zile mari, Burak Ozcivit le-a marturisit ca este mandru de iubita sa, care a reprezentat Turcia cu succes la Cannes si o asteapta cu nrabdare acasa. Acesta a declarat ca se simte cu atat mai bine cu cat el a fost "stilistul" viitoarei sale sotii si ca a sfatuit-o sa-si aleaga tinuta, care a faccut furori pe covorul rosu.

"Ca toti ceilalti actori din Turcia, incercam sa ne ridicam la nivelul marilor actori si sa ajungem pe cele mai inalte culmi, precum Cannes! Este intotdeauna o onoare sa reprezentam tara la astfel de evenimente! Fahriye Evcen a facut acest lucru! Iar tinuta a fost superba, a fost mai buna decat cea de anul trecut! A fost alegerea noastra comuna!", a spus Burak Ozcivit.

 

#FahriyeEvcen #BurakÖzçivit #KaraSevda #KardeşimBenim

O postare distribuită de Fahriye Evcen & Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) pe