Burak Ozcivit nu mai arata deloc ASA! De la tanarul sarmant din serialul "Dragoste infinita", la barbatul matur din prezent! Iata cat de schimbat este viitorul tatic!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 dec 2018, 02:52

Burak Ozcivit este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au casatorit in vara anului trecut, dupa trei ani de relatie si formeaza de atunci unul dintre cele mai frumoase cupluri din Turcia. Cei doi indragostiti au marturisit inca de anul trecut ca isi doresc enorm sa devina cat mai curand parinti, acesta fiind urmatorul mare vis.

 

 

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au aflat, de curand, ca vor avea un baietel.

Cei doi si-au anuntat imediat familiile si au trait la intensitate maxima cel mai fericit moment din viata lor de cuplu. Cei doi viitori parinti sunt in culmea fericirii de cand au aflat vestea cea mare si au inceput sa se pregateasca pentru venirea pe lume a fiului lor.

 

Fahriye Evcen este insarcinata in patru luni si deja se comporta ca o mamica grijulie.

Aceasta ia masuri impotriva radiatiilor nocive care i-ar putea afecta sarcina. Vorbeste foarte putin la telefon si poarta cu ea un dispozitiv de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice.

Presa din Turcia a mai scris si despre faptul ca Burak Ozcivit face si el totul pentru sanatatea sotiei sale si bebelusului straduindu-se sa nu vorbeasca la telefon langa Fahriye Evcen.

Se pare ca, dupa aflarea vestii ca vor avea un baietel, cuplul ar fi amenajat si camera micutului, pentru care actorul ar fi platit 120.000

de lire turcesti.

Un alt cotidian turcesc a scris ca Ozcivit Jr. nici nu s-a nascut si are primul milion de lire turcesti in cont. Burak Ozcivit i-ar fi deschis cont deoarece doreste sa-i asigure viitorul fiului sau. 

 

De curand, Burak Ozcivit a fost surprins la masa cu prietenii. La iesirea din restaurant, acesta a vorbit cu reporterii:

"Prieteni, totul este bine. Slava Domnului, bebelusul este sanatos! Eu şi Fahriye, ne odihnim acum. Aşa va fi pâna la naşterea copilului. Anul viitor ma intorc pe ecran cu proiectul pentru care am incheiat un acord. Astazi, m-am intâlnit si am stat de vorba cu prietenii mei!", a spus Burak Ozcivit.

(sursa: milliyet.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

 

Taguri: