Burak Ozcivit, primele declarații după ce s-a zvonit că e pe cale să divorțeze de soția sa, Fahriye Evcen!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2021, 17:43

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, un cuplu fericit si implinit

Sursa: Instagram Fahriye Evcen

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au fost surprinși de curând pe stradă, în cartierul de lux în care locuiesc în Istanbul. Ce declarații a făcut actorul!

Celebrii actori Burak Ozcivit și Fahriye Evcen formează de peste patru ani de când s-au căsătorit, unul dintre cele mai frumoase și reușite cupluri din Turcia.
Burak Ozcivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut în anul 2013, pe platourile de filmare ale serialului "Çalıkuşu", în care au jucat rolurile principale. Atunci s-a înfiripat dragostea lor și în viață reală, dincolo de scenariul jucat, devenind un cuplu superb. În anul 2017 cei doi au decis să își unească destinele pentru a-și întemeia o familie frumoasă împreună.

Iar doi ani mai târziu a venit pe lume și fiul lor, Karan, care adevenit centrul universului lor și le-a pecetluit povestea de iubire.

Burak Ozcivit, primele declarații după ce s-a zvonit că e pe cale să divorțeze de soția sa!

De curând, un zvon despre un posibil divorț al cuplului format din Fahriye Evcen și Burak Özçivit a făcut înconjurul rețelelor de socializare și al presei mondene din Turcia.

La scurt timp, Burak Ozcivit a contracarat zvonul fals care circulase despre divorț cu o postare superbă pe contul lui de socializare, în care apărea alături de soția Fahriye și de micuțul lor Karan, pentru a demonstra tuturor că nimic din cele scrise nu se confirmă.

Citeste si: Burak Ozcivit trece prin momente dificile! Celebrul actor s-a ales cu o plangere penala! Iata ce i s-a intamplat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iar recent celebrul actor a fost zărit alături de soție și de fiul lor, pe stradă în cartierul exclusivist în care locuiesc în Istanbul, acolo unde câțiva jurnaliști i-au întâmpinat și i-au întrebat ce se întâmplă cu adevărat în familia să. Îndrăgitul actor nu s-a ferit de presă ci dimpotrivă a dorit să lămurească lucrurile, afirmând că nu este nimic adevărat din ce s-a vehiculat în legătură cu o posibilă criză a căsniciei sale.

Mai mult decât atât Burak Ozcivit a declarat jurnaliștilor că în ziua în care au citit știrea respectivă au izbucnit în ras deoarece subiectul era de-a dreptul amuzant, în condițiile în care ei sunt mai fericiți că oricând.

Citeste si: Burak Ozcivit, asa cum nu l-ati mai vazut de mult timp! Iata unde a fost surprins celebrul actor si ce marturisiri neasteptate a facut despre plangerea depusa impotriva sa!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.