Burak Ozcivit, reacție furibundă la adresa presei din Turcia, după ce s-a vehiculat din nou vestea că soția lui, Fahriye Evcen, l-ar fi părăsit! „Lăsați-ne în pace”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 aug 2022, 14:30
Foto(4)

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai reușite și admirate cupluri de actori din Turcia.

Renumiții Burak Ozcivit și soția lui, Fahriye Evcen fac parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare încă din anul 2013, când au jucat pentru prima dată împreună rolurile principale în serialul Calikusu. Pe parcursul filmărilor, Burak și Fahriye s-au îndrăgostit iremediabil și au decis să formeze un cuplu și dincolo de platouri, în ciuda faptului că inițial s-au temut de reacțiile echipei de producție.

În anul 2017 cei doi actori s-au căsătorit într-un cadru de poveste de pe malul Bosforului, iar evenimentul a fost unul grandios. După doar doi ani de la căsătorie, Burak și Fahriye au anunțat că vor deveni părinții unui băiețel. În prezent, aceștia formează o familie frumoasă însă în ultima vreme presă a lansat zvonuri despre faptul că cei doi actori s-ar confruntă cu unele neînțelegeri care tind să ii despartă.

Burak Ozcivit, reacție furibundă la adresa presei din Turcia, după ce s-a vehiculat din nou că soția lui, Fahriye Evcen, l-ar fi părăsit

La finalul anului trecut, presa turcă a lansat un prim astfel de zvon, conform căruia Burak și Fahriye ar fi ajuns în pragul divorțului. Însă la scurt timp cei doi actori au publicat în mediul online o imagine sugestivă, în care apăreau alături de fiul lor luând masa împreună, dând tuturor de înțeles că formează încă o familie fericită și unită.

Mai mult decât atât, în luna iulie Burak Ozcivit și Fahriye au confirmat că vor deveni părinți pentru a două oară și sunt extrem de fericiți și abia așteaptă să își țînă la piept cel de-al doilea copil. Însă zilele trecute presă din Turcia a vehiculat din nou un zvon despre o posibilă despărțire a celor doi actori, în ciuda faptului că Fahriye este însărcinată în aproape patru luni.

Citeste si: Burak Ozcivit și Fahriye Evcen, surprinși alături de fiul lor pe o plajă exclusivistă din Bodrum! Iată cât de bine arată Fahriye Evcen in costum de baie, deși este însărcinată cu cel de-al doilea copil!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Fahriye Evcen ar fi părăsit locuința conjugală.

Totul s-ar fi petrecut după ce actrița s-ar fi certat cu soacră ei, iar Burak Özçivit i-ar fi atras atenția pe un ton aprig și ridicat, spunându-i «Fahriye, ajunge!». Presa mondenă din Turcia a citat drept surse vecinii celor doi actori.

Un renumit prezentator TV din Turcia, a luat la scurt timp legătură cu Burak Ozcivit pentru a-l întreba dacă ceea ce s-a vehiculat despre familia este adevărat, iar celebrul actor a precizat că totul este o minciună.

„Noi suntem la mare. Știrile care au apărut sunt în totalitate minciuni.”, a spus Burak Ozcivit, potrivit viatacuaromadecafea.com

La scurt timp după această declarație, Burak a mai revenit și în mediul online cu o precizare aprigă, la adresa jurnaliștilor care au lansat acel zvon fals despre familia lui, arătându-și nemulțumirea și supărarea.

„Nu mai aberați! Lăsăți-ne în pace.”, a scris actorul pe contul lui de socializare.

Citeste si: Fahriye Evcen, soția actorului Burak Özçivit, s-a infectat coronavirus! Frumoasa actriță trece prin momente dificile deoarece este însărcinată și se teme pentru starea bebelușului ei!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.