Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au lămurit zvonurile despre un posibil divorț! Ce se întâmplă de fapt între cei doi actori!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2021, 18:54

Burak Ozcivit, alaturi de sotia sa si de fiul lor

Sursa: Instagram Burak Ozcivit

Burak Ozcivit și Faheye Evcen formează unul dintre cele mai reușite cupluri din Turcia, însă și cel mai mediatizat.

Cei doi actori Burak Ozcivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile filmare ale serialului Calikusu, în care au jucat rolurile principale între 2013 și 2014. Aceștia s-au îndrăgostit iremediabil și la scurt timp au format unul dintre cele mai frumoase și reușite cupluri de actori din Turcia.

În anul 2017 Burak Ozcivit și Faheye Evcen au decis să își unească destinele pentru a-și întemeia o superbă familie împreună.

Iar la doar un an de la căsătorie a venit pe lume micuțul Karan, fiul lor, care le-a umplut inimile de bucurie și împlinire și care a devenit centrul universului lor.

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au lămurit zvonurile apărute despre divorțul lor!

În prezent cei doi actori Burak Ozcivit și Faheye Evcen sunt cooptați în proiecte de anvergură și se preocupă pentru succesul carierei lor.

Pe de o parte Burak Ozcivit, în vrâsta de 36 de ani, joacă în cel de-al doilea sezon a l serialului istoric de excepție Kurulus Osman, în care interpretează rolul principal și care îl solicită enorm de mult, regretând că nu are mai mult timp pentru a petrece alături de micul Karan și de soția să.

În vreme ce frumoasă lui soție, Fahriye Evcen, în vârstă de 35 de ani, filmează pentru un nou serial istoric Alparslan, la care au început filmările în această toamna și care se anunță a fi o producție de mare succes.

Citeste si: Celebrul Burak Ozcivit, vacanta la Bodrum, alaturi de sotie si de fiul lor, Karan! Iata cum au fost surprinsi cei trei, la resendinta lor de vara din renumita statiune turceasca, pe coasta Marii Egee!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit viatacuaromadecafea.com, de curând s-a vehiculat în cadrul unei emisiuni online, pe un site monden din Turcia faptul că cei doi actori s-ar fi despărțit. Însă tocmai în acel moment în care site-ul respectiv se pregătea să dea știrea drept o certitudine, cei doi soți, Burak și Fahriye au publicat pe conturile lor de socializare câte o imagine inedită în care apăreau alături de micuțul lor fiu, servind împreună micul dejun, spulberând astfel orice zvon despre o posibilă despărțire.

"Plăcerea de dimineață cu cele două jumătăți ale inimii mele. Bună dimineața tuturor.", au scri amândoi în dreptul pozelor postate.

Citeste si: Burak Ozcivit, asa cum nu l-ati mai vazut de mult timp! Iata unde a fost surprins celebrul actor si ce marturisiri neasteptate a facut despre plangerea depusa impotriva sa!