BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN, cea mai frumoasa noapte! Carismaticul actor si viitoarea sa sotie au avut alaturi la petrecerea "Noptii de Henna" cele mai dragi rude si cei mai apropiati prieteni! Iata cum au stralucit cei doi indragostiti si cum s-au dis

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iun 2017, 11:32

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen formeaza se pregatesc pentru cel mai important eveniment al vietii lor - nunta de vis!

Cu doar o saptamana inainte de nunta, Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au organizat o petrecere de pomina ce avea sa marcheze "Noaptea de Henna", menita sa simbolizeze transformarea frumoase actrite intr-o femeie pregatita de marele pas al casatoriei.

Nunta celor doi actori va avea loc pe 29 iunie si se anunta un eveniment grandios, ce se va desfasura intr-o locatie de basm, un conac imperial, cu invitati de marca din lumea cinematografiei din Turcia.

Citeste si: REACTIE ULUITOARE! Fosta iubita a lui BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste inifinta") a dezmintit stirea despre criza de gelozie suferita de Fahriye Evcen! Iata ce MESAJ ACID a transmis frumoasa Ceylan Capa pe contul ei de socializare la adresa publicatiei care a scris acest subiect!

Cei doi indragostiti au declarat in repetate randuri ca isi doresc sa respecte toate traditiile ca la carte, astfel ca primul pas a fost petrecerea fastuoasa ce a marcat "noaptea de henna", care a avut-o in prim plan pe viitoarea mireasa, Fahriye Evcen. Frumoasa actrita a stralucit intr-o rochie rosie, scurta, cu un decolteu uluitor si asa cum este traditia, aceasta a avut parte de numeroase surprize si de o petrecere asa cum si-a visat.

Citeste si: Un nou CUPLU-SURPRIZA pe platourile de filmare din Turcia! Frumoasa NESLIHAN ATAGUL este pe cale sa se implice intr-un nou proiect artistic! Iata despre ce productie este vorba si cine ar putea sa-i fie partener!

Citeste si: Viitoarea mireasa, FAHRIYE EVCEN, regina balului! Iata ce tinute elegante au purtat domnisoarele de onoare si ce aparitie uluitoare a avut actrita Asli Enver la "petrecerea de Henna" a prietenei sale! VEZI un filmulet de senzatie!

Desi petrecerea era dedicata viitoarei mirese si prietenelor sale, la eveniment au participat si viitorul mire, Burak Ozcivit care a avut o dispozitie de zile mari si a incins atmosfera petrecerii alaturi de cativa prieteni apropiati, pe ritmuri traditionale turcesti. De la eveniment nu au lipsit nici cele mai apropiate rude ale celor doi indragostiti.

Fafriye Evcen le-a avut alaturi pe mama si pe una dintre verisoarele sale, iar din partea viitorului ei sot au venit mama si sora actorului, care au stralucit in cele mai elegante tinute.

 

#FahriyeninKinasi #FahriyeEvcen #BurakOzcivit #BurakÖzçivit #kinagecesi

O postare distribuită de Fahriye Evcen & Burak Özçivit (@fbozcivit.ar)

pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.