Burak Ozcivit si Fahriye Evcen NU vor sa dezvaluie data nuntii! Iata ce ii impiedica pe cei doi actori turci sa faca acest lucru. IMAGINI NOI cu ei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 apr 2017, 12:32

Cei doi actori extrem de vanati de ziaristi in acest moment, fiind extrem de populari in Turcia datorilor rolurilor din serialele in care joaca, sutn foarte discreti cu viata lor personala.

Burak si Fahriye nu vor sa dezvaluie data nuntii. Evenimentul va avea loc in vara acestui an, insa nu se stie cu precizie data fixata de cei doi si daca va avea loc in Turcia sau Germania. Cei doi actori vor sa pastreze acest detaliu pentru ei deoarece nu vor ca presa sa patrunda prea mult in intimitatea acelui moment desi, atat Burak cat si frumoasa lui logodnica au promis ca vor face publice cateva poze de la nunta.

Se pare ca actrita a terminat recent filmarile la cel mai nou priect al ei si are mai mult timp sa se dedice pregatirilor de nunta si totodata sa ii gateasca lui Burak deoarece actrita este extrem de talentata in bucatarie si ii place sa isi resfete viitorul sot. Iata cateva poze noi cu cei doi, surprinsi zilele trecute intr-un cartier select, Nisantasi.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.