Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, prima aparitie in public alaturi de bebelusul lor! Iata cum au fost surprinsi fericitii parinti chiar la iesirea din clinica in care a venit pe lume micutul Karan!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 05:50
video Foto(8)

Burak Ozcivit si sotia sa, Fahriye Evcen formeaza o familie fericita si implinita de cand a sosit pe lume fiul lor, Karan.

Celebrul actor Burak Ozcivit si-a condus sotia si bebelusul acasa, zilele trecute, dupa ce au fost externati din Spitalul American, unde a venit pe lume micutul Karan.


In fata clinicii au fost intampinati de mai multi reporteri, dornici sa afle cat mai multe detalii despre starea mamei, dar mai ales a copilului.
Fahriye Evcen a spus ca totul este foarte bine. Ea si Karan se simt bine si abia asteapta sa ajunga acasa.

Vizibil fericita si emotionata, Fahriye a confirmat ca Burak Ozcivit a asistat la nastere fiului lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unul dintre reporteri a intrebat de ce nu-l arata pe cel mic la camere pentru ca se feresc de deochi sau pentru ca vor primi doua milioane de lire turcesti pentru prima fotografie, insa niciunul dintre parinti nu a raspuns. (sursa: gecce.com.tr; viatacuaromadecafea.com)